selindur Kızlar merhaba uygulamaya göre 6 haftalık ultrasyona göre 5 haftalık olduğumu öğrendim beta 4 binlerde kese 9ml ama bebeği göremedim 2 hafta sonra çağırdı sizce bebek oluşur mu
aslans selindur benim iki hamileliğim de geç döllenme oldu. Sıkmayın canınızı bende ilk gittiğim de göremiyordum. İkinci gitmemde kalp atışını bile duydum. 😌
merveeski61 selindur merhaba hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah beta hcg 3000 bin kese göremedik doktor pazartesi bakalım dedi sanırım geç döllenme inşallah görürüm keseyi tam 5 haftalık olacak
cylnboran04 selindur doktor son adet tarıhımı degıstırdı 8 hafta da Gıttım kalp atışı vardı dınletmedi küçük dıye
selindur aslans Gerçekten mi insallah öyle olur ya peki haftası geri kalıyo gelişimi 1 hafta geriden gelir diyolar bu doğrumu bazılarıda haftasını yakalıyor dıyor
selindur merveeski61 çok teşekkür ederm benimde çok uğraştı keseyi görmek için dakikalarca en son minicik bir kese gördüm ddi vajinadan baksam kesin görürüz dedı ama ben istemedim
aslans selindur oğlum üç hafta önden gitti. Gelişmi hep öndendi. Sonuç olarak 38+3 de 4050 gram olarak doğdu.