SudeNazz9 Ben evi toparladım, bebisi yedirdim, kendime yemek yapıyorum, canım balık istedi, üzerimde bir yorgunluk var, bebem de sürekli oyun istiyo🤦🏻♀️ Sizde durumlar ne şuan?
eco1727 SudeNazz9 şapkası gözüne geldi diye uyanıp ağlayan bebemle uğraşıyorum 😂😂yenidoğanın siniri de bi ayrı oluyormuş
aslans SudeNazz9 Kullanmadığımız, parçası olmayan oyuncakları kitapları temizledim. Bir çay içtim. Oğlumu uyutuyorum. 😌 Sonra da belki bende yatar uyurum hava kasvetli yapacak işim de yok😁
2bebekbiranne55 SudeNazz9 doktor kontrolünden geldim 2 yaşında oğlum o uyudu kayınvalide ile yaşıyorum git gel mesefe uzun belim de ağrıdı son haftam zaten oğlan uyudu bende uzanıyorum laf söz ediyor ama yapacak bişey yok karnımdakini de kendimi de düşünmem lazım
SudeNazz9 Saraylokumu Ay kız delircez biz yakında heralde ben kendi kendime konusurum sen halay cekersin😂😂 Kahve keyfi de iyi gider bu arada😉
SudeNazz9 aslans ben bi bebisin kıyafetlerini duzenlemem lazim, karman corman oldu ama ne zaman bilmem, izin vermiyoki, oyun da oyun aglamaktan kendini alamiyo oynamazsam🤦🏻♀️ Kıyafetleri hep aklımda😖
ikincibahar_08 SudeNazz9 evimi dün temizlemiştim temizlik derdim yok bugün kızım bahçede oynuyor arkadaşlarıyla bende kahve yapacağım kendime bir yandan taşacaks bu deniz izliyorum bir yandan oğluşum tekmeliyor 🤭
Saraylokumu SudeNazz9 😁 Ben ara ara insan bulamayınca kendi kendime sağımda solumda biri varmış gibi halay çekiyorum 🤣🤣🤣 enerjimi bir şekilde atmam lazım
tortillam_ Arkadaşım gelecek evi topladık eşimle süpürüp sildim. Şimdi cay yanına biseyler hazırlıyorum. Can çekmesin ne olduğunu söylemiyorm. Kolay gelsin size de hanımlar
deletedmom43191 SudeNazz9 çamaşırları makineden çıkardım kurutmaya attim peşine banyo ettim peşine yine makineye camasir attim birazdan da yemek yapmaya kalkacam 😅
SudeNazz9 deletedmom43191 dusa girmeye vakti olanlar el kaldırsın, ben cok zorlaniyorum, isler ard ardına olunca,😵💫😵💫😵💫
deletedmom43191 SudeNazz9 valla bebeleri verdim babaya ben girdim 😅 15 dakika boyunca sicak suyla keyif yaptim 😍😍
deletedmom43191 SudeNazz9 😅😅 bi köpüklemisim kendimi varya ayy insan mutlu oluyor dus alınca pamuk gibiyim 🤣🤣🤣🤣
SudeNazz9 deletedmom43191 benim oğlan yakamı bıraksa gircem. Neyse aksama kaldı artık, babası gelince, devir teslim😃
QueenBahar_ SudeNazz9 kızlarımin üstünü değiştirdim saçlarını bağladım oğlumu da hal ettim ev işleri de bitti şuan oğlumu emziriyorum 🤭 keyif kahvesi içiyorum🥲