Ebruli5001 Kızlar bebeğimin ilk kıyafetlerini yıkayacağım ancak kurutma makinesi kullanıp kullanmamakta kararsızım dışarısı bu aralar hep yağmurlu petek olan yere yakın kurutma askılığını kurup kurutsam daha mı iyi olur?
aysegulmustafa Ebruli5001 evet kesinlikle, bende o şekilde ev içinde kuruttum dışarı hem yağmurlu hem de is kokusu siniyor kıyafetlere. Kurutma makinesini bilemiyorum benim yok.
ylnydgd Ebruli5001 kurutma tozunu da alıyor bebekler için özellikle tavsiye ediliyor ben kuruttum bişe olmadı
EceBayram Ebruli5001 kurutma ben bilerek kullanıyorum üzerindeki fazla havı aldığı için hapşırıği baya azaldı
eylusko Ebruli5001 Ben riske atmak istemedim Onun için kalorifer üzerinde kuruttum Geceden Sabaha kadar kurumuştu zaten bir çoğunu da koltuk ve yemek masasının üzerine sermıştım bebek ürünleri %100 Pamuk olduğu için çekme ihtimali var Ben korktum açıkçası
dandinidastana her seyini kurutmada kuruttum işlemeli takımlarını bile, daha cok içime siniyor hijyenik kurutma programı ile kuruttum. yıkanmayanacak seyleri bile kurutmanın havalandırma programına attım küçülme vs olmadı 🤍