bsrelif Benim eşim uzak yakın bakmaksızın Gülhiz Karataş’a randevu aldık çukurambarda yeri oraya gideceğiz inşallah. CD vs de veriyor renkli de bakıyor. Fiyatı 7500 tl. Devlette olan arkadaşlarım oldu özeldeki gibi bakmıyorlar ayrıntılı.
zulbur06 anneadayii__ bende Hüseyin dumanlıya yaptırdım. Tatlı birisi detaylı olarak herşeye baktı. Benimde doktorum önermişti.
Frhnemkli Kızımda SİNAN TAN’a yaptırmıştım çok güzel ilgiliydi aklımda iki doktor vardı biriside ALİ İPEK’ti ikisinide sorabilirsin hangisi uygun fiyatlı ise ona gidersin
anneadayii__ gdnnakn evet memnun kaldım 45-50 dk boyunca tek tek baktı açıkladı, kendi doktorum önermişti zaten
gdnnakn _Ebrukaracan06_ etlik sanatoryum dolu. O yüzden doktor size uygun yerde yaptirirsaniz iyi olur dedi. Ortalık çok pahalı zaten. E birde sağlık yani ekstra stres. Allah yardımcımız olsun.
gdnnakn anneadayii__ fiyatı 5 bin TL. Eşim merdiven altı falandır diye söyledi. O yüzden sordum. Banada sekreter hanım sordu hangi hastanede takiplisiniz kim önerdi diye. Bende forumlardan denk geldim ismine dedim. Renkli fotoğraf verdiler mi size peki
anneadayii__ gdnnakn yok yok öyle bi yer değil özel hastaneye gidiyorum hastanedeki perinatoloji uzmanına gitmek istemediğim için kendi doktorum önerdi, CD verdiler bi de hocaya gösterebilmem için rapor verdiler, siyah beyaz verdiler
gdnnakn anneadayii__ heyecanla bekliyorum. Geldik bakalım inşallah mutlu çıkarız 🩵 fiyatı en düşük olan bu doktordu bu arada