isyo Hala hastane doktor bulamadım. Memnun kaldığınız doktor hastane önerir misiniz? Lokman hekim ve eryaman hastanesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Annesezer isyo bende lokman hekime gidiyorum ve çok memnunum doktorumdan. Orda pakize hanımla irade hanımı söylüyorkar çok
Meryemsefa isyo ilk kizimda bir kere gittim lokman hekime hic memnun kalmadim cnm benim doktorum şükran çakmak instegramdan bakabilirsinz cok memnunum hrs ve memorialde yaptiriyo dogum klnigi var özel
khandenur Merhabalar. Eryaman hastanesi, Levent hocaya gidiyorum. Çok ilgili bir doktor, eşimle çok memnun kaldık ☺️
isyo khandenur erkek doktora soru sormaya cekiniyorum biraz.. paket mi aldınız peki ilgili bi doktor mu
khandenur isyo Paket durumu yok hastanede, doğum 2500 tl. Bize çok ilgili ve bilgili geldi, ne sorsak gayet rahatlatıcı ve güzel şekilde yardımcı oldu. Eşim doktor konusunda kesinlikle erkek olmaz diyen biriydi ki o bile çok sevdi doktoru 😄
Annesezer isyo evet canım sincan. Ben pakize hanıma gidiyorum acayip memnunum ama irade hanımıda duymuştum ondan dedim ☺️
isyo Kubrakose 9+3, ilgili yumuşak biri mi? Hastane fobim var da biraz da olsa anlayış istiyorum o yüzden soruyorum
Kubrakose isyo ilgili ve yumuşak evet bende 25 den sonra gittim 34+5 olduk bakalım ama bastan konusun gittiğiniz doktorla korkularınızı anlatın erkenden yoksa benim gibi uğraşırsınız erkenden konuşup yenmek daha iyi yoksa zaman gectikce doktor degıstırmek bile zor oluyor
Meryemsefa isyo muayene ucreti 400 lira cnm benim ikinci gebeligim oldugu icin yuzde 20 indirim var 320 ödüyoruz