gultenkalkan Hastane çıkışı isimli setini hemşireye mi vermek mantıklı yoksa normal set verip çekim zamanı mi isimli seti giydirmeliyim ? Hastene çantalarınızı hazırladınız mıı 32+1 deyim🥹
edaabykl gultenkalkan ilk dogumumda isimli olani vermiştim ama cok kirlendi kan oldu dogal olaarak o yuzden bence hemsirete normal bitane verilmeli ciktiitan sonra fotoğraf icin istediğinizi siz giydirmelisiniz yoksa kıyafete yazık oluyo ilk verilince 🫣😀
Gzde_defne gultenkalkan arkadaşım bana hemşireye gözden çıkaracagın bir takım ver kanlı olabilir dedi.bebek odaya gelince üzerini değiştirirsin dedi canm.hemşireye beğenmediğim bişey vericem :)
ylnydgd gultenkalkan ilk vereceğiniz muhtemelen kan olacak ve bi daha giyilmeyecek. Ben isimli olanla foto çekeceğim
gultenkalkan edaabykl genel olarak aynı yorum gelmiş hiç düşünememiştim kanlı olacağını teşekkür ediyorum dönüşünüz için 💕
gultenkalkan Gzde_defne teşekkür ederim dönüşünüz için sağlıkla hayırlı huzurla kucağınıza almak nasip olsun 💕
Dlrdgn gultenkalkan ben isimsiz normal bir set verip bebek 2-3 saat sonra biraz kendine gelince isimli olanı giydirmeyi düşünüyorum şahsen 🌸
Mrh16 gultenkalkan bebekten bebeğe değişiyor bence ya bnim kızımda verdiğim takımda hiç leke yoktu kızımda tertemiz gelmişti zaten
Gozdeeb gultenkalkan dogum sonrasi cope atabilcegin bir kiyafet ver cunku kan oluyor. Foto cekimi oldugunda isimli olani giydirirsin. Al ucuz bisey ver onu. Dogunca onu giydirsinler
mom_51 Hemşireye düz beyaz takım aldım onu vericem. Eve gelince bizde yenidoğan çocuğa 3. Gün isim verilir. İsim verme de isimliyi giydiricem inşallah. ☺️
tugba6333 Hemşireye vereceğiniz kıyafet çok düzgün olmasa da olur ben öyle yaptım çünkü diğer arkadaşlarin dediği gibi kan oluyor
2bebekbiranne55 gultenkalkan e bebekte normal beyaz hastane çıkışı vardı aldım mavi ve beyazını ilk başta beyazı vericem eldiveni şapkası felan mavi de battaniye 🤣 hastane çıkışına kıyamam ilk oğlum da da mavi vermiştim diye hatırlıyorum ama hiç leke yoktu tabi bebekten bebeğe değişir ben hastaneden çıkmadan giydirmiştim resim çekinip çıkmıştık
Es07 İsimsiz iki tane hastane çıkışı aldım Biri kirlenirse diğerini giydiririz Yedekler de var kısmet bakalım Sağlıkla doğsun da bi 🐣