1905_1 Adana’da detaylı ultrasonu kime yaptırdınız? Ücretleri hakkında bilgi verebilecek olan var mı? 🙏🏼
esdd 1905_1 yüreğir devlette özel muayenesi olan mete sucu var ona randevu aldım 1200 tl ilk cocugumda balcalıdaydı yıne ona gitmiştim periantoloji uzmanı
adl_12 1905_1 Profesör Doktor SÜLEYMAN CANSUN DEMİR kliniği var bide benim gittiğim dönem ACI BADEM hastanesin de doğuma gidiyordu on numara bi hekim.. muayene ücreti yüksek derseniz de, Balcalı da METE SUCU öneririm..
1905_1 Ben özeli merak ediyorum aslında. Balcalı’ya gidenler çok bekletiyor falan dediler. Bir de detaylı bakmazlar diye korkuyorum. Ebru Tarım’ı duydum bayağı iyi diyorlar ama fiyatı da yüksekmiş. Son sistem cihazı olan bir o var Adana’da dediler
aleyflx esdd nasil randevu alabilrim ve kaçındı hafta itibaren alıyor bazen 18 bazen 20 de alan var @adl_12
1905_1 Merhaba ben de Cansun Demir’den randevu aldım detaylı ultrason için. Doktorum 3 4 isim vermişti bunlari tavsiye ederim demişti. 9 Mart’ta inşallah Cansun Demir’e gideceğiz. Renkli fotoğraf, görüntü vs. veriyor mu acaba?
Aleynaaaag Hazallnisa ücretli bakıyor ama düşük bir ücreti vardı 1300civarı bir şeydi sanırım,renkli ultrason vermiyor ve aşırı dolu bir hoca en az 2 ay önceden randevu almak gerekiyor tabii sekreterine ulaşabilirsen
Momyy_baby Aleynaaaag bir de mete hoca detaylıda çok kısa sürede bakıyor diyorlar doğru mu 15-20 dkda bitiyor diyenler var
Momyy_baby Bende zafer koça gittim memnun kaldım güzelce baktı ve pdf şeklinde attılar bana görüntüleri ve alınan notları filan
adl_12 aleyflx Canım ben özele gittim kliniğe gittim yani, Mete hoca için soruyorsan da 2020 da başka bi doktor aradı bizzat beni o yönlendirdi öyle gitmiştim.. detaylı için 18-22 hafta arası gidebilirsin
esdd aleyflx siz haftanızı yazıyorsunuz sekretere sekreter size uygun haftaya randevu verıyor sekreterin no su 543 770 75 67