cicekligunler2332 Kızlar kaç gündür tuvalete çıkmıyorum gelmediği için çok afedersiniz kabız olmuşum bol su zeytinyagı kuru kayısıyla denedim ama şu an o kadar ihtiyacım var ki ınmaktan korkuyorum sizce bebeğe zararlı olur mu 7 haftalık olacağız
-Papatya33 cicekligunler2332 yok canım ikinmaktan sorun olmuyor ama. İlk zamanlar kabızlık oluyor malesef. Bol su tüket gece yatmadan da 2 yemek kaşığı zeytinyağı iç. Doktora gidince soyle uygun bulursa duphalac yazıyor. Ama şuan doktora sormadan kullanma duphalaci
Hanim123 cicekligunler2332 Merhaba Benimde İlk Haftalar Başladı 32 Haftalık Oldu Devam Ediyor.Sizin Dr Ne Söyledi.Bazılarında Erken Bitiyor Sanırım Bazılarında Doğuma Kadar Devam Ediyor Sanırım.İnanılmaz Kabızlık Ve Hemaroid Var.Şurup Fayda Sağladımı?
elem02 cicekligunler2332 altınkılıç markasının küçük şişede probiyotikleri var onlardan deneyebilirsin. Birde kayısıyı hoşaf yapıp tüket işe yarıyor.
metonunannesi cicekligunler2332 aile hwkimim kesinlikle bu tarz ilaçları içme demişti daha sevse ağırlıklı beslenerek bir de paketli gıda tükenmeden dene istersen
cicekligunler2332 Hanim123 fayda saglamadi daha ama kullaniyorum kayisi suyu ise yariyir az cok bilmiyroun korkuyorum tuvaletim gelmesinden afedersin 😅 ama cok kotu doktorum normal dedi surup yazcam dedi yazdi
badhomian canım en doğalını sana söylicrm hemen etki ediyor benimde çocukluktan beri kabızlık sorunum var kırmızı pancar çok iyi geliyor nasıl tüketmek istersen tület farkı görüceksin kesin ye ama
Hanim123 cicekligunler2332 Bende Aynı Durumdayım Asla Kabızlık Yapacak Birşey Tüketmeme Rağmen Oluyor.Siz Kaçıncı Haftadasınız? Hemoroid de İyice Şişiyor.
dnzdmrn cicekligunler2332 ay benim de çok erken başlamıştı ve ne denediysem çözüm olmadı. Doktorum duphalac şurup verdi o bile iyi gelmedi kaç kez lavman yapılması gerekti sonra 13. Haftaya gelince demir ilacı yazdı doktor ona başladım korkarak çünkü çoğu kişide kabızlık yapıyomuş bazı kişilerde de ishal yapabilirmiş sanırım ben o bazı kişilerden oldum aşırı rahatladım her gün rahatlıkla çıkabiliyorum tuvalete hatta bazen 2 kez. Bazen yoğunluk bişey olur da ilacı içmeyi unutursam o gün yine çıkamıyorum ilaca bağladım o yüzden 😊
Hanim123 cicekligunler2332 Aferdersin Parça Parça Dışkılama Oluyor İlk Haftalar Başladı 32 Haftalık Oldu Devam Ediyor.