Elinsmom Ben hayatımda hiç bulantı yaşamayan biri olduğum için, daha 3 haftasıyken filan bulantılardan yediğim ağzıma geliyo gibi oluyodum. Günüme yaklaştıkça regl sancısı gibi sancılar olduğunda sanki regl olacakmışım gibi hissettim, üzüldüm, dayanamadım 2-3 gün geçmesini bekleyemedim, tam regl günümde test yaptım 2 çizgi çıktı😄
Yasemincifci Dlktpl kasık ağrısıyla acile gittim acildeki doktor bna gaz sancısı dedi lacman verdi ama ben uygulamadım üzerinden 1 hafta geçti test yaptm çift çizgi😂😂
mrvg94 @Dlktp göğüslerde sızlama ani duygu değişimi ve hafif Kasık ağrısı. İki gün önce öğrendim henüz çok yeni 2 haftalık gebeyim ❤️
Zeyno16 Sadece çenemde çok fazla sivilce çıktı bşkada büyük bi belirtim olmadı sadce hissettm kesin hamilym bu ay kendmi farklı hissdym dedm 😊
Mahbuss Dlktpl anladım canım teşekkür ederim bende de bı kaç gündür öyle de ama hiç hamileliğe yormamistim pazar günü adet günüm insallah hamilesindir 😊
Mom72626 Dlktpl gece uykumdan uyanmayan ben 3-4 kere gece tuvalete çok kalkıyordum artık uykularım bölünüyordu. Birde adet olacağım zaman sancım olurdu ama bu kadar şiddetli kramp gibi kaşık ağrısı girip çıkmazdı. Kokuya normalde de hassastım ama artık yumurtayı fln koklamaya başlamıştım.
Mom72626 mrwt157 ben de sizin gibi oldum 😀 aklımın ucundan bile geçmiyordu test alıp yapmadım hep negatif çıkıyor diye. En son 9.gün de hastane de çalıştığım için doktora çıktım usg ye geç bakalım dedi ben tabi hala laylaylom 😂 keseyi gördük 6 haftalık 🙄🙄
Dlktpl Sabah ıyandıgımda goguslerımde agrı vardı yuz ustu yattıgımdan ama oyle bınsertlesme falan yok adetı beklıyorum bence bıayda olmadı😭
omertosvedos Dlktpl üçüncü haftamdi adete yedi gün vardı kasiklarda adetten başka hafif batma hisleri vardı erken gebelik testi aldım Silik çizgiyle hamile olduğumu öğrendim. Sanırım en erken belirtiler onlar 👍🏻
Dlktpl Burcuveburcum kan vermeye cesaretım yok genım geceb ay negatıf cıktı buauda bel agrım var en belırgın belırtım bugun de gogus acıması
Mahbuss Dlktpl ben adet oldum bugün canım. Benim normalde adete 10 gün kala Göğüslerim şişer çok acırdi ama bu ay hiç acıma olmadı sönük duruyorlar o yüzden biraz umitliydim ama olmadı başka aya artık. İnşallah sen hamilesindir ama çok düşünme bence
Reykzy Dlktpl diş etlerim şişti benim ikinciye hamile kalsam direk anlarım hormonlar yapıyormuş dişeti hassasiyeti geri kalan herşey regl belirtisiydi
Hcrshra Dlktpl Baş ağrısı ve hafif bulantılarımdan anladım ben ikinci çocuğum olduğu için ve aşırı bulantılı geçtiği için hamileliklerim daha reglme 3 gün varken sırf bulantılardan emin olup test yapmıştm pozitif çıkmıştı.
Dlktpl Hcrshra az pnce goguse dokundum bes dkdır sızısı gecmıyo ya ıkı uc gune benımde bellı olıt sanırım
Hcrshra Dlktpl aynen bendede vardı göğüs hassasiyeti canımda her adet dönemine yakın olduğu için o ağrı kestiremedim hamilelik belirtisimi diye.