Es07 1900 idi sanırım o haftada 32-33 haftalarda Her bebek farklı Genetik faktör,beslenme hepsi etken Kıyaslamayı doğru bulmuyorum
Papatya05_ Es07 canım kıyaslama yapmaktan ziyade ortalama nekadar oluyor o haftalarda anlamak için anneler yazıyorlar ☘️☘️ Çünkü 150 boyundaki minyon bi kadınla 175 boyundaki yapılı kadının çocukları tabiki farklı olur anne bunu zaten kendisiyle kıyaslıyordur ama işte bi ortalama nedir bilmek istiyor insanlar ☘️🌸 ben şahsen gbt soruyorum ortalama nedir diye oradan takip ediyorum
Es07 Papatya05_ 2 buçuk kg bebek ile 4 kg arası doğan bebek normal Anne baba genetik faktör Beslenme çeşitliliği Her şey etken Kıyaslıyor çoğu anne üzücü bir durum bana göre
Papatya05_ Es07 yani üzmemek lazım kendini de dediğin gibi herkesin genetiği yapısı farklı boyu kilosu anne baba genetiği hiç gerek yok üzmeye 🌸🌸
zhr0 tabiiki de bir kıyaslama içerisinde değilim hiçbir zaman da olmadım bunu kıyaslamak çok çocukça hepsinin farklı olabileceğinin bende farkındayım, doktorum gayet normal olduğunu da belirtti fakat bilgi edinmek istedim sadece yinede sağolun