gizemurazm ilk bebegimi 22. haftadan sonra sırf yatarak geçirdim erken doğum riskim vardı ve rahim ağzı yetmezliğim vardı 33 haftada doğdum ikinciye hamile kaldım ama doktorumla görüştüğüm de doktorun bana rahim ağzını takip edeceğim 12. hafta ona göre planlayacağız her şeyi dedi farklı bir doktorduo . Neyse 12. haftaya geldim doktorun rahim ağzıma baktı rahim ağzım çok güzel çıktı ama ilk çocuğumda da 12. haftada çok güzeldi sonra birden kısalmıştı doktor çok arada kaldı seni ameliyat etmek istiyorum boşa mı edeceğim bilmiyorum dedi ama dedi risk alırsan geçmişe geri dönme ihtimalin var dedi ben dedi risk almayacağım gel dedi ben seni ameliyat edeyim boşsa da yapacak bir şey yok artık dedi en azından risk almayız dedi doktorum çılgın zaten hemen etti ameliyat beni aynı hafta. Sonra 22. haftaya bir girdik gerçekten de rahım ağzı yetmezliği varmış doktorum dedi ki eğer dedi seni ameliyat etmeseydim geçmişte ne Yaşadıysan tekrar edecekti iyi ki yapmışım dedı sonuç olarak kızım 37 haftada planlı bir şekilde doğdu daha da geç doğabilirdi ama gelişim geriliği vardı doktorum erken aldı zaten Sancım da başlamıştı