Senasehr Kızlar kimler imom kullanıyor bulantı yapıyor mu bilgilerinizi alabilir miyim nasıl etkileri var
persephone Senasehr ben 13.haftadan beri kullanıyorum şuan 28 haftadayım hiç bulantı yaşamadım bugüne kadar .
Zuzu Senasehr canın i mom bir ilaç değil gıda takviyesi olduğundan herhangi bir yan etkisi olmaz 🙅♀️ ben de uzun zamandır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım için rahat etsin 😊
persephone Yemekten sonra alıyorum evet . Ben de uyku da yapmadı aksine daha dinç ve enerjik hissediyorum .
Lily İmom bende bulantı ve gaz yaptı maalesef ama en iyisi o diyolar o yüzden de devam ediyorum alıştım da yan etkilerine🤷🏻♀️
Senasehr Lily çok kişiden duydum bulantı yapıyor falan diye bende Zaten aşırı bulantı var inşallah yapmaz
Nihanozturk 21.haftamdayım 12.haftadan beri kullanıyorum aksam yatarken iciyorum hicbi sorun yasamadım bugüne kadar
Emirege Ben 8. Haftadan beri kullanıyorum 16 haftaligiz doktorum doğuma kadar devam dedi bi problem yasamadim
sblgzgn Ben de 12. haftamdan beri kullanıyorum. Bulantı yapmadı. Sabah kahvaltıdan sonra alıyorum, eczacı bu şekilde daha etkili olacağını iletti.
GlDenizzen Ben de 1.5 aydır kullanıyorum ve hiç mide bulantısı filan yaşamadım. Galiba birazcık insanın kendi yapısına göre degişiyor.