prs_99100 Bu konu bence biraz yanlış anlaşılıyor, çiğ köfte yasak değil çiğ et çiğ yumurta vs yasak. Ama sağlık için bence dürüm şeklinde değilde porsiyon şeklinde söyle kendin yeşillikleri yıka öyle ye. afiyet olsun 🩷🩷🩷
ebrarkus nazliguneyli10 bu hamileliğimde deli gibi çiğ köfte yiyordum. Gece 1-2 lerde sipariş vermişliğim bile vardı. Hiçbir şey de olmadı elhamdülillah
twobabymomm nazliguneyli10 güvendiğin yerden etsiz yiyebilirsin iki hamileligimde de yedim yemeye devam ediyorum
Mege_Adanisa nazliguneyli10 valla hiç kasmadım sürekli aşerdim ve hep yedim bişi olmadı neden sordunuz ki yasak mı şaşırdım okuyunca 🙈
momismom2 nazliguneyli10 etsiz olduğu sürece ve mideni yakmadgi sürece istedgn kdr yiyebilirsin canım :) sakatat ve Çiğlerden uzak dur yeter :)
Fatmanur_0416 nazliguneyli10 yok ya sıkıntı olmuyor ben hamileliğimin başından beri yiyorum halen de yiyorum çok şükür bir sıkıntısı olmadı yani 🤣 etsiz olan ama
nazliguneyli10 erkekannesi1_ Valla aşerince yada insanın canı bişey çekince onu o an yiyemeyince bişey olmuyor hanımefendi benim başlığı kendi atmama rağmen o kadr canım istemişti ama eşim gece 3 de alıp geldiği için bugün öğlen yiyebildim anca nefsim de koreldi aserdigin şeyi illa o an yemek gerekmiyor bekleyebilio insan çünkü alamadığımız zamanlar oldu çoğu şeyi ilk gebeligimde canımın cekipde ertesi gün bile alamadığım eşim alamazsa üzülür die söyleyemedigim çok şey oldu
Mege_Adanisa nazliguneyli10 ah kıyamam ben sana çok iyi anlıyorum seni sıkma canını Allah büyük canım elbet bir kapı açılır çok üzme kendini az da olsa canının çektiğini ye bişi olmaz Allah’ın izniyle
nazliguneyli10 Mege_Adanisa Allah razı olsun şu an durumum çok iyi çok şükür istediğimi alabilecek maddiyata sahibim ilk kızım 6 yaşına giricek pandemi zamanı doğdu ve eşim sektörü gereği ıssız kalmıştı zor zamnlar geçirdik o yüzden bilinçsiz bı insan değilim yani insanların canı çeksin die bilerek yazmışım gibi lanse olmak istemem
beriayarartorun nazliguneyli10 kııızz etsiz çiğköfte bulgurdan oluşuyor, kasmayın bu kadar. Bu süreç kendimizi hapse alacağımız bir süreçten çok hayatta 2-3 kez yaşayacağımız bir süreç. Bu süreçi yasaklarla zorlaştırmayın kendinize
Dlrdgn nazliguneyli10 etsizden hiçbir şey olmaz biraz şişirir rahatsız eder sadece üzerine kimyon çayı içebilirsiniz ben öyle yapıyorum çok iyi geliyor 😊
Mege_Adanisa nazliguneyli10 aynen öyle canım sonuçta bilerek yazacak kadar cahil değilsinizdir burda neler soruyorlar neler senin yazdığın çok çok normal neyse sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza inşallah 🙏 😘