nazliguneyli10 Kızlar yaa 14 haftalık hamileyim ama canım bı çiğköfte istiyo böyle bı istemek yok yani çok canım istiyo etsiz çiğköfte tabi yesem bişey olur mu korkuyorum da yemekten
gvnrzz nazliguneyli10 etsizse bi sıkıntı yokki. Ver simdi siparis Temiz bi yerden söyle yesilliklerini de güzelce yıka. Afiyet olsun 😂
nazliguneyli10 bmkl Afiyet olsun 😁 Arkadaşimizin yeri var zaten bayat çiğköfte vermez asla ama işte annelik delilik dedikleri bu galiba yediğini bile sorguluyo insan 😁
nazliguneyli10 gvnrzz Eşim dışarda arkadaşinin dükkandan alicak gelirken yazdım valla sizden gelen gazlarla ama dayanilcak gibi değil ya yemeden yatsam rüyama girer
damlasv nazliguneyli10 haftalardır canım çekiyor doktorum yeme dedi dışarıdan son çare evde sıra gecesi yapacağım
deletedmom43191 nazliguneyli10 ye canim istediğin kadar ye etsiz olsun yeter harici istediğin kadar ye bulgur sonucta bisey yapmaz
crnk94 nazliguneyli10 çiğköfteden ziyade toksoplazma riski olduğu için yeşilliklerin iyi yıkanmış olmasına dikkat ederek gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz😌
edaabykl nazliguneyli10 yok canim bisey olmaz etsiz cigkofte yiyebilirsin ben hergum yiyodum nerdeyse 😀
gvnrzz nazliguneyli10 ye afiyet olsun bişey olmaz merak etme benim de cok canım cekiyor. Biraz mide hassasiyetim tam gecmedi o yüzdem cok yanasamıyorum agır geliyor. Sen de dikkat et bu saatten sonra rahatsız etmesin yavas yavas az az ye soda iç😂
busu1 nazliguneyli10 Ben başından beri en çok yediğim şey bulgur salça baharat yani biz kısır yapıyoruz yiyoruz aynı şey
runcet 4-5 aylık hamileyken benim de canım aşırı çiğ köfte istiyordu sürekli yemek istiyordum öyle bir istemek. Evde yapıp yiyordum ben de 🤤