ikinciyesekeranne pims evet, annem bana hamileyken yaşamış 😁 Test yapıyo sürekli negatif, adette olmayınca en son doktora gidiyor ve ben ordaymışım 😁 Hatta doktordan sonra merak edip eve gelirken tekrar test almış test yine nagatifmiş 😁
kayzerhelen Hayır ama beş haftalik hamileydim belirti hiç yoktu ama daha önce de hiç regl gecikmesi de olmamıştı bende
senemtolga pims 🤣 ben yahu Allahim nasil yani demistim. Öğlen kan verdim hastanede eve donerkende test aldim. Evde yaptim negatif kanda cikan degerim 444.7 😁 akşama çıkmıştı bide sonucum. Hamile olduğumu hissediyor biliyordum. Fakat testte böyle görmek böyle bir değere çok şaşırmıştım.
[silindi] https://mutluresim.com/images/2026/02/08/XOvEA0.jpg. Gebelik varmı kan adetime 8 gün varken 6.37 çıktı
busraseymaa Benimde 9 gün geçti beş test harcadım çıkmadı pazartesi bir daha deneyeceğim çıkmazsa sağlık ocagına gidecem acaba geç döllenmemi ki diye düşünüyorum bilmiyorum
pims busraseymaa örnek çok fazlaymış çok değişik geldi bana böyle birşey mümkün değildir die düşünürken bencede bir kanda bakılmalı inşallah güzel sonuçlar alırsınız 🥹🥰
pims [silindi] ayyy hayırlı olsun çok silik görünüyordu zaten çok yeni olduğu belliydi Allah sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah 🥰🥹
pims [silindi] kazadan korkuyorum malesef çok dikkatliyim benim 3 tane var Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰🤲🏻