Sunshine__ ayseduley Kürtaj nasıl bir şey çok canın acıyor mu acaba bana da miyom var kürtaj olman lazım demişlerdi ama korktuğum için gitmedim
ayseduley Sunshine__ kurtaji devlet hastanelerinde bayiltmadan ve uyuşturmadan yapiliyomus ama ben orda biraz korktum dogrusu özel sanmed hastanesine ebru hocaya gittim beni bayiltilar hic bir aci veya bisey gormedim tabi benimki bebek 4 aylik oldugu icin erkekti cinsiyetide belliydi buyuk oldugu iccin bebegi normal dogum yaptim sonra ustune kurtaj oldum😔
ayseduley Sunshine__ gulnur hoca nasil acaba bide meydan hastanesinde selda demirel diye bir doktor varmis oda iyim acaba
busbus222_ ARYa143 Evet ben 2024 te normal doğum yaptım Ebru kirazoğlu yıldırım doktorumdu çok memnunum sadece doğumun zor geçti o da doktor kaynaklı değil yani ben zorlandım
ARYa143 busbus222_ peki doğumhanesi nasıldı hijyeni, mahremiyeti felan iyi miydi yani.. Hemşirelerin ilgisi, odaların hijyeni felan nasıldı memnun muydunuz
Nesrin0505 selinimrek akademi Hastanesi’nde Mehmet ağar doktor var çok iyi mükemmel bir doktor isterseniz bir araştırın siz de
busbus222_ ARYa143 benim doğumum haftasonuna denk geldi sadece ben vardım girdiğimde de temizlik yapılıyordu hatta öyle böyle değil yıkıyolardı doğumhaneyi oraları hemen hızlıca hallettiler ben sancı odasındaydım zaten sıkıntı yaşamadım o yönden çok şükür
selinimrek Sunshine__ ayy bende eylül de şanmed de doğurucam sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Hijyenin iyi olmasına sevindim 🐣
Sunshine__ selinimrek Hiç bilmiyorum canım ben sormadım normal doğumdu belki normale değil ama sezaryen e alabilirler açıkçası bide ben istemem orda yanımda olsun adam o halimi görse ödü kopar 😁😁🤣😂