sakaryamm54 Bumah Emziriyodum hamile kaldığımda şuan 16 aylık bebeğim 21 haftalık hamileyim 😊 siz test yapın bence soru işareti kalmasın kafanızda
esralgn Bumah aslında tahminde bulunabilirsin 20 gün içinde korunmasız ilişki yaşadıysan bi ihtimal vardır demekki test tutarsın çıkar
Deleted33000 minnakannesi123 anam kız ne çokmuş bebeği küçükken hamile kalan ben kaldiramam dördüncüyü kız çok korkmaya başladım şimdi sende sağlıkla kucağına al inşallah
esralgn Bumah 20 günü geçtiyse test yap için rahat eder bazen boşa da gidebiliyor boşuna stres yapmamış olursun 🎈
Bumah deletedmom43191 evet ya burasi iyi bazi insanlarda tanimadan kanim kayniyo yorumlarina falan seviyorum😀
deletedmom43191 Bumah benimde ısındığım kisiler vardi sadece 1 kişiyle devamli wp dan konusuyoruz 2020 den beri dostuz harici burdan sadece birisine baya isinip alismistim oda cok kırdı beni ama neyse zamanla unuturum o kişiyi de
Bumah deletedmom43191 anam bu pembepapatyayi uzen hainler varmis bosverrr uygulama iste herkezin derdi farkli kime guvencemizide bilmiyoruz
dilosunuz Deleted33000 ahahaha ama varmış kız bak 😂 postu bende hatırlayamadım bak ama vardır ya süt koruyo diye güvenip kalan çok
Deleted33000 dilosunuz ay evet evet varmış biz geri çekilme ile korunuyoruz ama güvenli değil hicbizaman
Deleted33000 hd_d utaniyom len artık eşime demeye bekleyecem eğer hamileysem karnım şişer nasılsa 😂😂😂😂😂