fatmaturhann3333gmailcom Merhaba canım anneler iki aylık hamileyim üçüncü ayima gireceğim idrar yolunda yanma kaşıntı var sizde de böyle oldu mu?🥲🌸🩷
serpilkara fatmaturhann3333gmailcom ewt bnde 6 haftalik hamileyim çok kötü bi durum ağır bi kokuda var bnde
leylacrv fatmaturhann3333gmailcom maalesef gebelik boyunca bu tekrarlicaktir bunları doktoruna bildir ilaç krem yazar hijiyene ve su içmeye dikkat edince tekrarlanma sıklığı azalıyor cnm
fatmaturhann3333gmailcom serpilkara bende koku yok sadece yanma kaşıntı var sadece ama geçmişti tekrarlandı yaa
Suleaydogan1 serpilkara bende şu an 24 üm 6 7 haftalıkken yaşadım bu durumu, doktorum neo penotran diye bi fitil verdi 2 günde iyileşti çok şükür
leylacrv fatmaturhann3333gmailcom geçmiş olsun cnm malesef gebelik boyunca böyle Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
fatmaturhann3333gmailcom Suleaydogan1 bana da fitil ve krem vermişti üç hafta sonra gene başladı yaa sanırım gebelik boyunca tekrarlanıyormus .😢
Sinerjik Cranberry tabletleri var öneririm 🌺 takviye olarak doktorum onerdi burda da bir cok kiside duydum kullanani, etkisini de cok kez gördüm 👌🏻