gulsenkk Merhaba tıp fakültesinde fetal dna testi yaptıranlar varmı acaba Süreç nasıl ilerliyor ücret nedir sonuçlar kaç haftada çıkıyor
suedacan gulsenkk 0 (222) 239 29 79 bu numarayı arıyorsunuz santrale bağlanıp fetal dna birimine bağlanmak istediğinizi söyleyip onlar bağlıyor. Oradaki çalışanlardan gerekli bilgileri alabilirsiniz. Ben 1 hafta denedim anca açtılar telefonu şansınıza belki siz hemen bağlanırsınız. Ben size kısaca bilgi vereyim. 20 ocakta kan verdim ben hala sonuç bekliyorum. Öncelikle 12 hafta olmanız gerekiyor telefondan sıra almıyorsunuz erken gidip oradaki numaramatikten sıra alıyorsunuz daha sonra aldığınız numaraya göre içeri çağırıyorlar imza atıyorsunuz ücreti ödüyorsunuz ister kredi kartı ister nakit bir şekilde 4100 tl fiyat on gibi doktor geliyor doktorla on görüşme yapıyorsunuz daha sonra kan verme birimine gidip oradan kanınızı alıp genetik birimine götürüyorsunuz 15 20 dakika bi bekleme yaptırıyorlar kanda herhangi bir problem olup olmayacağına dair daha sonra gidebilirsiniz diyorlar zaten oradakiler sizi yönlendirir. Yanlış bilmiyorsam 10dan sonra sıra alamıyorsunuz biz 07.30 da oradaydık ikinci sırayı almıştık. Kan sulandırıcı kullanıyorsanız iğne veya hap fark etmiyor ikisini de 24 saat önceden bırakmanız gerekiyormuş ben doktoruma sordum bırakabileceğimi söyledi onun dışında açlık tokluk fark etmiyor sonuçlar 4-5 hafta 3-4 hafta diyen de var aşağı yukarı dört haftada çıkmasını bekliyorlar inşallah daha erken çıkar tabi. Tabii gene de bu söylediklerimi doğrulamak amacıyla siz gene de bu numarayı arayarak oradan daha doğru bilgiler alın benim sürecim bu şekildeydi sonucumu bekliyorum ben șu an. birde çarşamba günü çalışmıyorlar sonuç çıktı Sms ile geliyor ya siz ya eşiniz alabilir başla biri alamıyor.
gulsenkk suedacan çok teşekkür ederim. Umarım sonuçlarınız tertemiz ve verilen sürede çıkar 🙏🏻 ben eskişehir de yaşıyorum zaten hafta içi sabah gitmeyi planlıyorum umarım bir sorun yaşamam.
suedacan gulsenkk rica ederim güzel dilekleriniz için teşekkür ederim 😊 her şey gönlünüzce olsun inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız 😊
A24B Benim sonucum 15 günde çıktı arkadaşımın 1 ay da çıktı. Onun dışında süreç arkadaşın anlattığı gibi.
suedacan A24B 15 günden çıkan sonuç ilk kan verdiğiniz günden itibaren mi yoksa ikinci bir giriş yapılıyor ondan sonra mı başlıyor acaba
suedacan Eres26 Ahh çok ters zamana gelmiş inşallah sonuçlarınız temiz gelmiştir darısı tüm bekleyenlerin başına
A24B suedacan ilk gittiğiö günden 15 gün sonra çıktı. Şaşırtıcı bir şekilde hızlıydı. Ben o zaman bir anda zamlanmasına yormuşum. 1 sene önce 750 TL gibi bir fiyatken ben 4000 e yakın bir para yatırmıştım. Herhalde zam yaptılar hızlı çıkıyor diye düşünmüştüm. Sonra arkadaşımın geç çıkınca yoğunluğa bağlı olduğunu düşündüm.
busunminikleri bende 12 şubatta verdim testi hala çıkmadı acaba cinsiyetide söylüyorlar mı çıkanlar cevaplarsa çok sevinirim
gunesgunesgunes İnşallah cinsiyet söylüyorlardır. Ben 18 haftaligim. İki kontroldur bebeğim kendini saklıyor ogrenemiyoruz
gunesgunesgunes Merhaba. E devlette iki rapor çıkmış görünüyor. Osmangazi üniversitesi tıp fakültesi hasta portalinda da iki raprlanmis bir tane raporlanması beklenen dosya görünüyor bende. Sizde de öyle mi, sonucu çıkan var mı
gulsenkk gunesgunesgunes benim de bu şekildeydi bakıyorum sürekli sonuçlar çıkar diye mesaj gelmeden gitmenin anlamı yok demekki. 10 şubatta kan vermiştim ben siz ne zman gittiniz