Nidaaa3441 Totilipotili maşallah sizinle aynı haftamız sağlıkla alın kucağınıza inşallah normal doğummu canım 😊
Nidaaa3441 Damlayaz ah kuzum sığamadı demek annesine kavuşmak istedi 😊 ne kadarlık doğdu peki bir sorun teşkil etmediyse problem yok erkenden kavuştunuz canım 😊
Neslihann-38 Nidaaa3441 bakalım en son 34 de gitmiştim 2500 kg dı ama dönmemişti inşallah dönmüştür 🙏
Damlayaz Nidaaa3441 3200 doğdu ama 2950 ye kadar düştü şişi inince :) Allah a çok şükür sağlıklı geldi oğlum darısı sizlerin başına sağlıklıca kavuşun inşallah 🙏 bu arada uyuyabildiğiniz kadar uyuyun yarım saat uyuyabilmek için fırsat arıyorum..
Muzikci Neslihann-38 37+0 da tekrar gidicem ben normal doğum istiyorum doktorum vajinal muayene yapacağını söyledi sağlık açısından sıkıntım olmazsa normal inşallah 🙏🏼
Nidaaa3441 Muzikci artık bizde haftalık kontrollere düştük 37 de tekrar gidicem nst hariç birşey istemedi doktorumuz bakalım.
Muzikci Nidaaa3441 hayırlısıyla doğar bebeklerimiz inşallah sağlıkla 🙏🏼 Yalnız çok heyecanlı bi süreç gerçekten düşündükçe kalbim çarpıyor 🤗
Nidaaa3441 Muzikci inşallah 🙇 evet sonlara geldik her kontrol acaba ne olucak endişesi çok garip duygu gerçekten 😍
duruveeannesi Nidaaa3441 kız olacak nasipse 😊 bizim de sat a göre 11 nisan ama sezeryan olacağı için 2 nisan. Sizin bebiş in cinsiyeti ne
Nidaaa3441 duruveeannesi bizimde kızımız olucak nasipse daha bebek dönmedi doğum ne süreçte olucak belli değil o yüzden şimdilik 11 nisan diyoruz 😊
Nidaaa3441 Damlayaz sağlıklı olsun da yeterki bebişin 😊 amiin bizde kavuşalım inşallah sağlıkla ya son 26 😍 uyumak için çok çabalıyorum ama uyutmuyor son haftalar hiç bir şekilde 😑