kayadidemdilan Kızlar hastane çantası hazırlıycam yarın bugün yıkadım hepsini ama tam emin olamıyorum ne gerekli ne gereksiz olur hemşireye verilicekler nelerdir fikir verebilir misiniz Bu arada üni beyb deterjan kullandım resmen bebek gibi kokuyor
deletedmom43191 kayadidemdilan EBEYE VERİLECEKLER 🥰 1 adet bez 1 adet zibin 1 adet alt üst takım 1 adet eldiven 1 adet şapka 1 adet Müslin örtü(hastane çıkışında olan örtü yani) BEBEK İÇİN 🥰 10 adet bez 3 adet zibin 3 adet alt üst takım 3 adet şapka 3 adet eldiven 1 adet battaniye 1 paket islak mendil ANNE İÇİN 🥰 10 adet depend(büyük rahatlık olur kendisi) 1 adet sutyen 1 adet kulot(aslında gerek yok depend üstüne ama belki giyinmek istenilir) 1 adet çorap 2 adet alt üst pijama takımı 1 adet tülbent 1 adet kağıt havlu 2 adet hırka veya yelek BU YAZDIGIM SEYLER BENIM 3 DOGUMDA DA YETERLI GELEN SEYLER NE EKSIK NE FAZLA OLUYOR 🥰
Es07 Bende uni baby ile yıkadım 2 takım hastane çıkışı Tulum koydum 2 tane Alt üst koyduk yedek çantaya Müslin,battaniye,çorap,şapka Bez ve ıslak mendil koydum İlk hemşireye hastane çıkışı veririz