Rabiarabisss3 Nişan geldikten ne kadar süre sonra dogum gerçekleşti dogum başlaması icin neler yaptınız
aframoms13 Rabiarabisss3 nişanım aksam geldi sonraki gün öğleden sonra suyum geldi sonraki gün de doğurmuştum ben
queenanne1 Rabiarabisss3 3-5 gün sonra doğurdum doğum başlasın diye bildiğim bütün egzersizleri yapmıştım
sema3346 Rabiarabisss3 ben aynı gün doğurmuştum açılmam 8 cmdi 1 saate dogurursun demişti doktorum çok şükür fazla sancı çekmeden dogurdum
Rabiarabisss3 queenanne1 neler yaptınız bende plates topuna oturuyorum daire çiziyorum squat yapıyorum yürüyüş bandında yürüyorum
Rabiarabisss3 sema3346 ne guzel maşallah size ben evde sancı bekliyorum ne zaman ne olacak bilmiyorum
sema3346 Rabiarabisss3 2021 seneseydi Corona oldum karantinam bitti 3 gün sonra 37+4de doğum yaptım Corona olduğum için erken doğum yaptığımı düşünüyorum
Es07 Ebe derste anlattı Nişan doğumun yakın olduğu belirtisi Kimisi ertesi gün kimisi bir hafta sonra doğurur Kişiden kişiye değişiyor sanırım Sancılar sıklaşıncaya kadar takip edin