seyrannnn Kızlar ayrıntılı ultrason için Gaziantep Şehir Hastanesinde perinatolojiye gideceğim sizin gidip önerdiğinizz bir doktor var mı acaba o hastanede
nursemaa_1 seyrannnn aşkım randevu bulursan gidersin hangi doktor seçme şansımız da yok galiba iki haftadır randevu bakıyorum bı boşluk bile olmadı aile hekimliğinde gittim orda da boşluk yok bu gidişle detaylı yaptiramicam
seyrannnn Atiye2727 merhaba selcan sınacı da önerildi bana ama randevu bulmak çok zor her gün arayın 182yi bana istediğim tarih için arayacağım tarihi falan söylediler inşallah buluruz
Twobabiess seyrannnn Selcan sınacı iyi iyi olmasına ama Selcan sınacı diye alıp bir gidiyorsunuz 3-4 oda Selcan sınacı ama hepsi asistan, riskli gebeliklere bakıyor sadece dünya saçması bir şey gerçektende sağlık sistemi garip bir hâl alıyor
esra6393 nursemaa_1 canım anteptemisin oranın imkanları nasıl hastanenin orda ameliyatı mı düşünüyorum
seyrannnn nursemaa_1 ben şehir hastanesine gitmekten vazgeçtim özelde yaptıracağım çünkü evet randevu bulmak zor bulsakta eşlerimiz içeri alınmıyormuş ekranı siz de pek göremiyormuşsunuz zaten istediğiniz bi doktor olsa da o değil genelde asistanları geliyormuş
nursemaa_1 esra6393 antepteyim canım ameliyat olan bı yakınım olmadı üniversite hastanesini öneriyorlar ameliyat için ben ssvd düşünüyorum onun içinde üniversiteye gidicem
seyrannnn esra6393 ben Kilisteyim normalde Burdan iki arkadaşımda hatemdeki Yılmaz Gencoya gidiyor doğumu da orda düşünüyorlar benim memleketim Adana Allah izin verirse doğum için oraya gideceğim ben
nursemaa_1 seyrannnn bende hep doktor vardı ama siz ultrason cihazını goremiyosunuz eşiniz dahil muayeneye kimse alınmıyor
seyrannnn esra6393 yok özelde yaptıracağım canım şehir hastanesinde ne eşim girebiliyormuş ne ben görebiliyormuşum