babyymom59 deletedmom43191 3 yaş çok erken diş dökmesi için bi yere çarpmış olabilir mı bazen çarpmanın etkisiyle kökte kırık veya çatlak oluşuyo ona bağlı sallanabiliyo doktora götürmekte fayda var
asya8melek deletedmom43191 kızlarımın biri dört biri üç yaşında hiç diş sallanması olmadı erken değil mi biraz 🫠
sarilale123 deletedmom43191 muhtemelen çeker çünkü çok sallanıyorsa Allah korusun yutadabilir rske girmeyin. Yerine diş 7 yaşında çıkar büyük ihtimalle
deletedmom43191 babyymom59 bugun ben bebegimi uyuturken abisiyle oynuyodu bi darbe almisti koltuk örtüsü ustu falan kan olmuştu demekki disindenmis görmedim noldugunu bilmiyorum
asya8melek deletedmom43191 canım dişi bazen damağa geri oturtuyorlar arkadaşımn çocuğu öyle düştü dişi sallanır gibi oldu çekme vs yapılmadı yerine ittirdi resmen doktor, tutar böyle dedi
deletedmom43191 asya8melek annemle babamı bekliyorum annem diğer cocuklarima bakacak ben babamla oglumu goturcem
syma1234 @deletedmom43191 Süt dişi darbeyle hareket ettiyse yerine yerleştirilmez çekilir. Vakti gelince de daimi dişi yerine geçer. Sakin olun yeter ki.