tugba9689 21 günlük gebeyim az önce çamaşırımda de kahverengi leke fakrtttim peçete de kahverengi olarak geldi korkmalı mıyımmm?ve tüp bebek 3. denemem
zfrnemos tugba9689 normal canım tup bebek degılım ama 3 ay durmadan kanamayla gectı ınsallah saglıcakla kucagına alırsın ve kolay sorunsuz guzel hamılelık gecırırsın hatırlı olsun 🥰🥰🥰
tugba9689 DamlaAcar0701 @“DamlaAcar0701” sordum çok mu ayakta kaldın dinlen biraz dedi tekrar haberleşiriz ki yarın da kese görmemiz vardı zaten hevesimiz kursağımızda kalmaz inşallah 🙏teşekkür ediyorum 🙏
zeynepacar743 Ben 3 aylık oldum hala arada böyle beyaz akıntıyla karışık kahverengi akıntı olur doktor normal dedi bazı gebeliklerden oluyormuş 3 4 ay
tugba9689 zeynepacar743 @“zeynepacar743” bu her ay regl olmaya başlarken kahverengi olarak gelir ya öyleydi ve bacaklarım uyuşuyor şuan mesela insan korkuyor çok hayırlısıyla kucağınıza alın sizde 🙏
DamlaAcar0701 tugba9689 ben öğrendiğimde 3 4 haftalık gibi biseydi ve kahverengi kırmızı gibi bi akıntı geldi 1 hafta sonra da kese göründü içini ferah tut iyi düşün iyi olsun
zeynepacar743 tugba9689 amin sizde inşallah bence hiç endişelenme kendine strese sokma yerleşme lekelenmesidir
tugba9689 zfrnemos @“zfrnemos” 2 saat öncesinde şiddetli bi ağrım oldu ama sonra eve gelip bu şekilde görünce insanın modu düşüyor tabi bakalım hayırlısının en güzeli ve kolayı olur inşallah 🙏çok teşekkür ederim 🙏
zfrnemos tugba9689 her dusunce her bır kelıme dua nıtelıgınde o yuzden ınsallah kalbını duyarsın da ıcın rahatlar ama doktora gt promester ıgne ve kan sulandırıcı verır belkı zaten kan sulandırıcı kullanıyosundur
tugba9689 zfrnemos @“zfrnemos” 🙏🙏 yok kullanmıyorum tüp bebek olduğu için sabah akşam karından iğne ve haplar var onları kullanıyorum