ErsBegAs ErsBegAs @bebeklerim__ @LadyX @kurkmantosuzmadonna @penbe_karisi @[silindi] @Blueeberryy @myangelson @busra34__ @Baklavaseverim @Yazmelegi_ @QueenBahar_ @aybalasmom @MadameTussauds @sevimlipandahii @Selim_Alparslan
melisasak35 ErsBegAs ceylani karaduman - nazar oldu 6 şubat depremini hatırlatıyor bu şarkı bana her dinlediğimde ağlarım 🫶🏻😢
hd_d ErsBegAs Ay tiktokta cok fazla karsima cikmaya basladi bayhan-az bana gönder cokkk hosuma gidiyor dinliyorum su aralar favorimmm https://vt.tiktok.com/ZSaTmtdPY/ Abi cok iyi ya adam cok içten söylemiş
MadameTussauds ErsBegAs Yine deniz sekiden - suya hapsettim Ama bunu herkes bilyordur sjsjsj 😂 Kiz aklima hic gelmiyor hepsi biliniyordur diye düsünüyorum 🥹
aybalasmom ErsBegAs benimkiler çoğunlukla türkü tarzı, ama başka söylersek irfan özata - tuhaf geliyor, bence çok bilinmiyordur
ErsBegAs melisasak35 aaa biliyormuşumm 🥲 ben 6 şubat zamanı hep zelzeleyi dinliyorum 🥲 depremden biraz uzaklaşmak için izmire gitmiştik 1 hafta sonra hataya dönerken dinleyerek ağlamıştım
melisasak35 ErsBegAs sözleri çok derinden yaralıyor o günü anlatıyor gibi allah rahmet eylesin mekkanları cenet olsun inşallah 😢🫶🏻
bebeklerim__ ErsBegAs aşkım hiç bilinmedik yoktur ya ben hep popüler olanları dinliyorum bu aralar sen bilmezsin sen bilmezsin haydan geldik huya giderizzzzz
myangelson ErsBegAs ay bilemedim ki 😅 bekarken; bağzıları- zaten kırılmış bir kızsın, mavi gri-papatyalar falan dinlerdim çok bilindik şarkılar değildi de zaten kırılmış bir kızsın bir dizide çaldı ünlendi 😅😅