Ayla53 pnar2323 halsiz yorgun koku hasasıyeti keyfım hiç yok yemek yiyemıyorum kusacak gıbı oluyorum kusamıyoru. Değişik ne zamn bıter bunlar
sibel3329 Çok çabuk yoruluyorum. Mide bulantım yok ama aşırı kasık ağrım var. Dinlenince azalıyor. Hareket edince aşırı çoğalıyor. Göğüs hassasiyetim azaldı bi anda.
Ayla53 sibel3329 bende ilk haftalar oldu çok sonra dedim doktora hıdeyim duzeldim geçen hafta tekrar oldu şükür bu hafta yok gelip gelip gıdıyor kaşık agrıları
anonimssss diamondred ayyy bende öyle gündüz aşırı uyku oluyo gece sağa yatsam sol sola yatsam sağ agrıyo uyumaya çalışayım derken 1-2 oluyo ama sabah 7-8 dedim mi fal taşı gibi gözlerim 🤣🤣🤣
sibel3329 Ayla53 ay bende böyleyim. Kusamıyorum ama kokulara karşı aşırı hassaslaştım soğanın kokusu midemi bulandırıyor. Hiç enerjim yok. 2 kilo verdim alacagıma
Ayla53 sibel3329 evet bende verdim yemekle aram yok hiç ama halsizlik yırgunluk almiş başini kokular zaten en başta
sibel3329 Ayla53 Progestan verdi bana da. Bu ağrılar yüzünden. Bi kac kere içtim gündüz evde bayılacaktım. Yan etki yaptı bende bıraktım o yüzden ilacı. İnsallah geçer bi an önce. Birazcık iş yapsam çok şiddetli ağrım oluyor. İlk hamileliğimde hiç olmamıştı bu ağrılar. Doğurana kadar çalışmıştım yorucu bi tempoda
Ayla53 sibel3329 benim bu üçüncü gebeliğim ikinci gelebeliğimde kanama oldum prıgestan vermiştı beni Beynım dondu o üçgğn içtim keşke içmeseydım o ilaç yan etkileri var be bebegım sıkıntı çıktı Allah’a şükür düzeldi araştirmalat sonucu progestan yan etkileri dediler bunda 8 haftalık gebeyim dinlenirim bol bol ilaç içip zararını gördüm herkezde aynı olmuyor ama bazı kişilerde bebegın tutunmadina destek oluyor bende yan etki yaptı
sukersura Kilom ayni, reflü basladi, mutfak görmek istemiyorum, keyfim yok, sadece uyumak istiyorum sorumluluklarim cok agir geliyor😭