bebisleben gvnrzz başta böyle değildi 20.hafta detaylıya girdiğimde yoktu 22-23.hafta gibi söyledi ilk kez ondan beridir de çıkmadı daha
gvnrzz bebisleben ben de bunu söylemeden bir hafta öncesinde özele gitmiştim hiç öyle bişe demedi. Bakalım düzelir insallah cogu kişinin düzelmiş. Dikkat etmeye calısıyorum. İlişki yasak zaten
kizinaasikanne bebisleben kızım aynıydı sezaryen oldum 🙈 şimdi oğluma hamileyim doğum pozisyonunda ve doğmaya hazır dedi doktor 34 haftalığız 🙈
Fuunndaaa bebisleben bende de plesanta aşağıda ikiz bekliyorum ikiside makat geliş 34+1 olduk halen pozisyon değiştirmediler sezaryen planı yapıyoruz artık dün kontrolüm vardı 15 güne tekrar çağırdı doktorum sonrası büyük ihtimal sezeryan
bebisleben gvnrzz bana da başta yüzde 80 düzelir dedi doktorum şimdi yüzde elli diyor 😂 ilişki yasağı koymadı bana
kizinaasikanne bebisleben ben kızımı sezaryenle küçük haftada kucağıma aldım çok kolay iyileştim bir sıkıntı yaşamadım o zorluk kişiden kişiye değişiyor 🙈
gvnrzz bebisleben hadi ya bana kanaman olur dedi ilişki yok. Hatta internette de plesanta asagıdaysa doktorunuz ilişkiyi yasaklar muhtemelen yazıyor.
bebisleben gvnrzz benim karnımın kay kısmına çok ağırlık yapıyor ağrı oluyor orda hep doktor belki de ağrım var diye yapılmadığını düşünerek söylemedi sanırım yoksa derdi 😂 doğrusu da ilişki olmaması bence
Mrh16 bebisleben merhabar başından beri plesanta aşağıda miydi yoksa sonraki haftalardaki ortaya çıktı canım
Mrh16 cokkasmabeabi ay bunu söyleyenlere okadar dua ediyorum ki benimde 2li taramada plesanta pirevia denildi doktorum hicbisey yasaklamadi ve tehlikeli bişey söylemedi ama korkuyorum insllah düzelir biran önce bu psikolojiyle hamilelik zor biter yoksa😥
cokkasmabeabi Mrh16 benimde aşağı demişlerdi yukarı çıktı doğum pozisyonu aldı normal doğum yaptım. Siz zorlamayın kendinizi yine de
bebisleben Mrh16 ağırlık ve ağrı yapar karnının alt tarafına eğilme ağır kaldırma düzenli istirahat et dedi
Mrh16 cokkasmabeabi kaçıncı haftalarda yukarı çıktı acaba ay okadar içimi ragattlattinizki Allah razı olsun ❤️
Mrh16 bebisleben ay benimki hiç bişey demedi yaa aklım takili kontrole kadar nasıl daynicam bilmem Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲