bsrkrskl Antalya da detaylı ultrason için özel perinatoloji hakkında fiyat bilgisi olan giden var mıdır acaba ?
eminecl bsrkrskl iki gebelikte de mehmet şimşek beye gittim çok ilgili bilgili alanında uzman kendı klınıgı var
babymomm_ bsrkrskl Hasan Urcu’ya gittim,her şeyi detaylı bir şekilde söylüyor anlatıyor memnun kaldım☺️
bsrkrskl Anne8837 Hasan urcu da randevunuz nasıl geçti bir de bu kadar geç mi atıyorlar tarihi yoksa sizin haftanız mı gelmemişti
Srphll1 Ben de Cem Şanhal’a gittim gayet güzel ilgileniyor,uzun uzun anlatıyor sorularına yanıt veriyor.
ikizleribeklerken_ alacaoglu merhaba, bende ikiz bebeklerim için inanç mendilcioğluna gitmeyi planlıyorum. yaklaşık nekadar sürdü kontörlünüz ve varsa sorularınıza yanıt verdi mi? bir de renkli ultrason görüntüsü teslim etti mi size kendileri?
aley98 ben şehir hastanesinde yaptırdım doktor çok ilgiliydi yarım saat baktı herşeyi anlatı çok iyi bi doktor muayene ücreti de vermedim
Anne8837 aley98 şehir hastanesinde hangi dr acaba ? Bir de randevu bulamıyorum ben siz nasıl buldunuz ?
aley98 Anne8837 nizamettinBozbay e nabızdan aldım akşam 12 den sonra bakın ben bi kaç defa aradım hemen buldum
Anne8837 aley98 Kepezdeki şehir hastanesi değil mi? Perinatoloji bölümünde böyle bir dr ismi görünmüyor bende