son adet tarihim 22 Aralık Şu ana göre 7 haftalık gebeyim doktor ultrasonla baktı karnımdan Büyük ihtimal bakan kişi asistandı doktorda değil Tam anlamadı diye düşünüyorum keseyi göremiyorum. çok küçük. Kese galiba oluşmamış Sonra baya inceledi En sonunda sağ tarafımda baktı orada gördü. burada kese. çok küçük, tam olmamış. İçinde embriyoyu göremiyorum. sonra başka bir asistan geldi. oluşmamış Yarım kesik parçalı gibi Bir şeyler söyledi. Embriyo içinde yok sonra sen 10 gün sonra gel büyüsün gebeliğin öyle bakalım Ama ben 7 haftalık hamileysem kesenin de görünmesi lazım, bebeğin de görünmesi lazım. Kalp atışını duymamız gerekiyor.bi önceki hamileliğimde 5 ya da 6 haftalık falan hamileydim. Keseyi görmüştü, doktorum bebeği görmüştü. Kalp atışını dinlemiştik. beta HCG verdim. Sonuçta 6 haftalık falan görünüyordu gebeliğim. hala adet olmadım. Test yaptım, pozitif çıktı. Hamileyim ama diyor ki kese göremiyorum, tam net değil. küçük kese. embriyoyu göremiyorum kalp atışı yok normalde 7 haftaya göre keseyi de görmesi lazım. Kalp atışını da duymamız lazım. Bebeği de görmesi lazım