faymn Dün doktorum 2 cm açıklık olduğunu söyledi. Sancılarım da oluyor arada gelip gidiyor baş ağrısı çok fazlalaştı birde benim gibi haftada olanlar siz ne durumdasınız
Papatya05_ faymn ara ara karında sertleşme oluyor ama başka bişey pek hissetmedim 38. Haftada kontrole gideceğim 37+4 deyim bende
prenseslerblogg faymn ben 39+1 im hiç bi belirti yok şuan dün bi pilates topundayken sızlamalar oldu Alllaaaah dedim ama gelen giden yok 🤣
Papatya05_ faymn inşallah benim doktorum sezaryenimi 39+2 ye aldırdı bakalım o tarihe kadar durur inşallah
faymn cansu2306 benim hafif dün ki çatı muayeneinden sonra kahverengi lekelenmeler de başladı nişan mi düşecek acaba diye düşünüyorum sancılar da gelip gidince bi korku basıyor
prenseslerblogg faymn bugün nasılsınız :) benim de ilk kızımda böyle uzun makineyle bakmıştı sonra hafif kanamam oldu ardından da o gece zaten sancılandım 1 gibi sabah 8 de doğurmuştum muhtemelen yine öyle olucak
Cansuuert faymn 37+4 olarak 4 cm açıklıkla bende hastanede bekliyorum sancilarimla ama ilerlemiyor sizin nasil
Cansuuert faymn serklajimi aldıktan sonra bırakmadılar 24 saat izlem dediler 3 gün oldu hala hastanedeyim
faymn prenseslerblogg nişan geldi ama sancılar normale döndğ bi tık yok şuan da bakalım bekliyoruz artık evde☺️