benimminikbebegimm Akşam yemeklerinde hep sağlıklı şeyler mi tüketiyorsunuz hamişler mesela bu akşam menüde neler var?🥗🥦 ben bazen bulantım olduğu için canım pek bir şey istemiyor bazen de her şeyi çekiyor😋 bu akşam ne yesem bilmiyorumm fikir verin evdeki menülerinizle????
Rabiul benimminikbebegimm dün tavuk döner yaptım önceki gün kavurma , bugün de fırında köfte patates yaparım muhtemelen 18 aylık kızım da var hem onun hem bebişin iyi beslenmesi lazım
meltemerennn benimminikbebegimm sağlıklı yemeye çalışıyoruz bakalım bugün içli Köfte ve Ezogelin çorbası var
Gzde_defne benimminikbebegimm bizde de akşam tavuk var canm önceden haşlayıp buzluğa atmıştım şimdi tiftikleyip sosluycam birde yanına fırında kaşarlı mantar yapcam turşu falan yeter
benimminikbebegimm Hicran94 bende öyle yapmaya çalışıyorum evet ama tabii illa ki kaçıyor arada sürekli sağlıklı olmuyor…
benimminikbebegimm Rabiul ohh ellerinize sağlık🤗bir de bebişiniz de var zor olmuyor mu maşallah diyelim🧿
clementine16 Genelde proteinsiz olmasın istiyorum haftada 1 balık, haftada 2-3 tavuk, köfte, sebze veya baklagil yersen de yanına yoğurt turşu ekliyorum genelde
clementine16 Dün sebzeli tavuk çorbası yaptım tanecikli, ondan önceki akşam nohut tava, bulgur pilavı ve cacık, ondan önceki akşam tavuklu pilav, tarator, salata Ama haftada 1 dışardan veya fastfood yiyerek diğer günleri evde dengeli yemeye çalışıyorum
benimminikbebegimm clementine16 ohhh çok güzel menüler valla ellerinize sağlık🥰 dışarıdan insanın canı illa ki bişeyler çekiyor evet bende dengelemeye çalışıyorum ama fast food yediğim zaman yine de bir vicdan azabı çekmiyorum değil…
benimminikbebegimm Hicran94 daha çok yeni 6 haftalık bebikim🐣ama sanki hamile olduğumdan beri yemek düzenim daha çok şaştı ondan öncesinde de tabi sağlıklı beslenmeye çalışıyordum hep ama şuan baya bi karışık hallerdeyim😂
Gzde_defne benimminikbebegimm valla ben ekmek arası yapmayı düşünüyorum eşimde büyük ihtimal lavaşa sarar 😀ayranla bildiğin ekmek arası döner ayran işte 😁
hd_d benimminikbebegimm Tas kebabı yaptm Yaninda pilav Cacık Bide soğan salatası var etle güzel gider bu şekilde
hd_d benimminikbebegimm Tesekkr edermmm canmm🫶 19+6 haftalik hamileyim hala cok acilmis degil istahim gebelikten önce istahim nasilsa gebelikten sonrada hala ayni 😂 agir da fazla yiyemiyorum sen ne yaptin pekiiii bide kac haftalik hamilesinn
gizemturgutt benimminikbebegimm benim genelde değişiyor ama sağlıklı beslenmeye çalışıyorum çorba ve ana yemek şeklinde pilav ve makarna yememeye çalışıyorum bazen dışarıda yiyorsam dürüm hamburger pizza da oluyor mesela dün akşam dışarı da pide yedim bu akşam patates püreli tavuk yapıyorum
benimminikbebegimm gizemturgutt ellerinize sağlıkk🌸denge önemli gerçekten hamile kaldığımdan beri benimde canım daha sağlıksız şeyler çekiyor sanki bu akşam kremalı makarna yapmamam konusunda diretiyorum kendimi şuan😂