Kızlar merhaba 26 +3 gebeyim her kontrolde bir hafta gerden geliyor şuan 25 hafta gözüküyor 875 gr sizce iyimi soruyorlar diğerleri kaç kg doğdu 2800 ve 3060 diyorum günde 5 yumurta yoğurt süt ceviz makarna yok pilav nadir beyaz ekmek yok hamur işi yok sinirlerim bozuluyor. Meyve yiyorum şekerim var diye abartmıyorum. Avakado vs labne peynir yeşillik vs yiyorum . Genelde et balık tavuk hepsini tüketiyorum ama doktor protein ağırlıklı dedi. Dedm yiyorum o zaman genetik dedi 3 gebelik bu 3 ünde de hep böyle geriden gelme durumları var. Her doktor can sıkıyor moralim bozuluyor sağlıklı olsun gerisi önemli değilde. Hep geride yani doğum zamanını bile etkiliyor bu durum normal olsa 12 Mayıs gösteriyor ama sezeryan yine bir hafta ileri olacak doğum ben gibi olan varmı sonradan haftasını tamamlıyor mu ailede minyon da yok eşim uzun ben uzun iri kıyım yani ama doğanlar küçük doğuyor bakmayın tamam sağlıklı ama sütümde kalitesiz yağlı değip bir buçuk ay emzirirsem ne mutlu su gibi süt sarılık yapıyor mecbur mama veriyoruz öyle topluyor bunda dikkat edeyim dedim yine aynı küçük doğması da problem aslında