Sevim010 Kızlar az önce kontroldeydim 2640 kg dedi kilosuna sizce nasıl Başı 10 gün önde gidiyor Sizinkiler ne durumda ?
Denizkizi17 Sevim010 merhaba ben daha 35+1 bugün kontrole gittiğimizde 2 kilo 900 gram olmuş dediğiniz gibi kafa bizimde önden gidiyor . Kaç yazıyor peki ultrason ölçümlerinde Bpd ölçümü
Osmansaime Sevim010 aynı gündeyuz ve aynı kg deyiz dokTor bi hafta geriden geliyo dedi utrasyonda 35+1 cikiyo 36 haftalik olmadı gerekiyo dedi son adet tarihım 7 temmuz çok uzuldum şimdiye kadar hep ödeydi ne oldu anlamadım
Sevim010 Osmansaime üzülme kuzum bu son aylarda bebeklerin bazısı önde bazısı geride son aylarda bu tür şeyler olıyormuş
duruveeannesi Bizim 36+1 3285 gr. Doktor iri bir bebek olacak doğana kadar 4 kiloyu bulabilir dedi. 2 nisan sezeryan günümüz. Ultrason kağıdına göre bpd 3 gün önde, hc 18 gün önde, ac 21 gün önde, kilosu da 15 gün önde. Ama hicbir yorum yapmadı bu konularda 🤔
Burcux Kızlar bizde 35+1iz baş yapısı 36 hafta ama sorun yaratacak bi durum değil dedi doktor kilomuz 2600 sezeryan olucak 3 hafta sonra 3 haftada tahmini kaç gram alır?
Sevim010 Burcux kuzum bir kiloya yakın alır ☺️ Belki tam bir kilo alır benim ki 14 günde 600 gr alıyor inşallah senin Bebişinde alır 💕