nurbanucil kahvekedi bana da dış gebelik ya da kimyasal durumu var mı diye tekrar bakalım dedi önümüzdeki hafta ona göre kadın doğum doktorumdan randevu alacağım🥲
ozguvenc nurbanucil içinizi ferah tutun yine de. İnanın yiyecek ekmekleri varsa geliyorlar. Benim de 7. haftada kanamalarım başlamıştı düşecek bile diyen doktor oldu ama şu an 36dayım bu ay doğumum var ☺️💖
nurbanucil ozguvenc ayy sağlıkla sıhhatle afiyetle gelsin bebiş, kolay ve rahat bir doğumunuz olsun inşallah🩷
uzunlar nurbanucil adet gümümden 3 gün önce 143 4 gün sonra 600 lerde 2 gün sonra 2 binlerde oldu başkada vermedim
ikincicocugunubekleyenanne Bugün öğrendim hamile olduğumu değerim 2550 idi fakat kese görünmedi salı günü tekrar gideceğim
Elf0305- 33 ike öğrendim iki gün sonra 55 oldu yavaş artıyordu benimde gitmedim 4 gün filan sonra 190 filan oldu kimyasal dediler iki gün sonra yine gittim muayene kanamam oldu düşük yapıyorsun dediler progeston kullandım şuan 5 yaşına gircek kızım ☺️
Cemrerabia nurbanucil ben 5. Haftamda öğrendim HCG 26756 çıktı ama sağlık ocağı hemsiremde yüksek olduğunu ve bulantılı uykulu bir hamilelik geçireceğimi söyledi
izguler İlk kan alımında 4120 çıktı, sağlık ocağındaki hemşire 1 hafta sonra direkt doktora randevu al keseye ve kalp atışına baktır dedi. 🥹