Rabia3853 Vitamin takviyesi alip emzirenler varmi Bebegim prematüre suan kesemem emzirmeyi Vitamin yazdi doktorum ama belim hala cok agriyor
aslhnkrts9 Rabia3853 prematüre bebek annesiyim memeden kesmedim ilaçlarımı zamanda içtim dengeli düzenli beslendim toparladım bi 6 ay kadar benimde ağrıdı belim korse takmıştım
annekiz6141 Rabia3853 yok almadım kuzum emzırmeyı basladım vitamini kullandım bı süre sonra bıraktım.. Ama ben şuan hamıleyım tekrardan benım de kalcam da kemık erımesı vardı agırıyor arada yıne kalcam kendı kadın doğum doktoruma soyledım böyle olmuştu falan dıye oda çok dıkkat et dedı bana..
Cngul annekiz6141 merhaba bende kemik ermesi var ilk çocugumdan sonra belim kırıldı 4 yaşında şuan tekrar hamileyim tekrar aybı şeyleri yaşadınızmı çok istiyprum korkuyorumda
annekiz6141 Cngul benimde ikinci gebelik bende kalcada kemik erimesi vardı düzelmişti şuan ne olur bilemiyorum 🤷♀️
Cngul annekiz6141 brşey felan kullanıyormusunux benim hem kalça hem beldr var kırık oldu nasıl durumunuz
annekiz6141 Cngul hayır kullanmıyorum o dönemde kızım 1 yaşında iken emzirmeyi kestim ve vitamin kullandim bi sure sonra ortopedi doktoru beni başka bölüme sevk etti onda da kemik ölçümüm yapıldı 1 sene sonra gel denildi ama bidaha da gitmek nasip olmadı 🤷♀️
Cngul annekiz6141 merhaba beni şuan çok korkutuyorlar hamilelik esnasında kırılabilir vs çpcugu aldırmamo söylüyorlar
annekiz6141 Cngul benim agrım sadece sağa sola dönmekten uyusuyorum kemiklerim ağrıyor onun dışında agrım yok bide çok yurudum mu kasık agrım var hepside normal demişti doktorum suanlik kemik erimem vs yok benim 🤲