ikiprensesannesi___ eslem2121 allah bize sabır versin canım valla zor bakalım nereye kadar böyle devam edecek
melegim91 QueenBahar_ Benim kızım da 3.5 yaşında çok iştahlı eli ağzı hiç boş durmazdı yemekte seçmezdi artık eski iştahı kalmadı bende çok üzülüyorum ama kendi haline bıraktım artık pes ettim ne zaman yemek isterse yesin diyorum
momismom2 QueenBahar_ genel olarak annelerde sorunmuş bu ek olarak şunu da ekleyeym ben ogluma 2 yaşından itibaren fishake markasının kara dut özünü veriyorum genelde sabhlari ac karnina bi tatli kaşığı iciriyorum bazende suya karstrip meyvesuyu olark veriyorum vermedigm gunlerde iştahındaki azalmayi görüyorum o yüzden aksatmadan veriyorum boy kilo gelişimine destekte oldu bu marka sart degil ama ek olarak destek amacli bi gida takviyesi denemenizi isterim farki gorursnz zaten he bide hastalanmayancocuk instgrm hesabı olan bi hemsire anne var onunda bi karışımı var istah acip boy uzatiyor ablamda ogluna onu yapar hep guzel sonuclar aldı boyda uzattı
QueenBahar_ momismom2 yazdığıni ekran görüntüsu aldım bakacağım çok teşekür ederim balık yağı almıştım maalesef fayda etmedi Bize dediğiniz karadut özünü araştıracagim 🥰🙏🏻
ikiprensesannesi___ QueenBahar_ o çevreden bende de var 🥲sanki kendileri hiç çocuk bakmamıs gibi yada bizim şansımıza mı böyle bilmiyorum ki
_mommmm QueenBahar_ ay benim oğlum da öyle önceleri çok kafaya takardim şimdi hicbirseye zorlamıyorum kan değerlerine baktırdım sorun yoktu şimdilik iştah açıcı şurup verdi doktor baya isey yarıyor gibi
kusmm QueenBahar_ güzelce araştırıp ne yapman gerekeni öğrenebilirsin. Eğer bulamazsan yazarsın ben detaylı anlatırım canım
QueenBahar_ kusmm o kolay araştırmasi ama burdaki birçok kişi aynı şeyi yaşıyor Muş ozman herkes o sorunu mu yaşıyor yani
kusmm QueenBahar_ tabi ki hayır bazıları, karaciğer detosk yükü fazlaysa,bazıları öğrenilmiş ve psikolojik tepki, bazıları da bağırsak mikrobiyotası bozuksa. Ama çoğunda bu varsa, psikolojiktir muhtemelen.