sevimlipandahii sevaldqn1 biri mutfağa gitti çıktı diyelim peşinden giderim çekmeceleri kapatıyor ama hafif aralıklı olunca hemen düzeltiliyorum Yüz üstü uzanmadan yatamıyorum 😂 Kapı kapatma huyum var kapı ya sonuna kadar kapalı olucak yada tam kapalı asla aralikli durmamalı 😂😂
dalyaluna35 Asla otellerde kendi çarşafım örtüm yastık kilifim olmadan yatamam. Balayına mısıra gitmiştik oraya bile götürmüştüm kendi eşyalarımı serdikten sonra bile nedense tilt olup tam uyuyamiyorum çoraplarımı pijamamın ustune getiririm saçlarım yatak başlığına değmesin diye aşağı dogru yatarım falan değişik bi huy 😁
sevaldqn1 annekiz6141 ayy yok oda kayıyor değişik birşey oluyor elimden gelse günlük degiştricem çocuklar oldu olalı eriniyorum bir yandan ay
annekiz6141 sevaldqn1 ben Sokusturuyorum kenarlardan tutma yerleri de var çıkmıyor 🤣🤪🤪🤪 iyi oluyor ya 😄😄
LadyX sevaldqn1 canım ben spordan vazgeçemiyorum yaa hiçbir şey yapamasam da en azından yürüyüş yapmam lazım
mercanoguncbebe Dağınık yatağa yatamıyorum, normalde sabah uyandığım gibi toplarım diyelim ki evden alel acele çıktım ve geç geldim eve, ilk önce yatağı toplar düzenlerim sonra yatabiliyorum
dilosunuz sevaldqn1 her hafta cam silerdim şuan hamilelikten 5 aydır silinmiyor 😂 bakisiyoruz camlarla resmen bide üstüne cam balkon takıldı oda 2 aydır bekliyor garibim 🥲