sevaldqn1 Kızlar tek benmi böyleyim bilmiyorum, ama 2 güne bir mutlaka nevresim takımlarını degiştirmem gerekiyor uyuyamıyorummm kaşıntı tutuyor resmen 🥴sizde neler var döküünnnn eteklerinizdeki taşları kim kimden beter kim kimden pis bakalım🤣🫣
myangelson sevaldqn1 ay böyle sorunca aklıma da gelmedi 😂😂 Benimki alışkanlık değil de takıntı yamuk şey olmayacak hemen düzeltmem lazım 😅 dolap kapağı çekmece açık olmayacak musluklarda su lekesi olmamali parlak olması lazım her lavaboya gittikçe mutfağa gittikçe parlatmaya çalışıyorum😂 bu tarz takıntılarım var 😅😅
Deleted33000 sevaldqn1 mesela benimde ev dağınık bile olsa o yataklar düzgün olacak yerde bı dağınıklık olmayacak tezgahın hep ışıldayacak ama bunlar üçüncü bebemden önceydi şimdi evimi b*k götürüyor sanki bı odayi temizleyin ve bayram ediyorum
duygunisa Ev toplu olacak özellikle mutfak tezgahı üzerinde gereksiz kalabalık olmayacak her gün toplarım düzen benim için çok önemli
sevaldqn1 duygunisa toplu olması gibi benim de takıntım varrr her akşam bir laff dalaşmasına mutlaka gireriz eşimle malum eşim ile kızım bir araya gelince ev savaş alanı oluyor 🤣
sevaldqn1 myangelson simetriiiiik hastasımısın nesin bu bende de var en basiti çaydanlıkların kulpları eşit olcak altlı üstlü halı dümdüz olcak yamukkk olmayacak geriliyorum görünce pzjsozjskxjspaos
sevaldqn1 Deleted33000 kız tek ben öyleyim sanıyordum ama allahtan eşim çok titiz o benden önce el atıyor ya çocuklara bakıyor ya birlikte yapıyoruz yoksa benimki de b*ktan fena olurduuu lxnxoncşpcjcoşqp
aframoms13 sevaldqn1 çok aşırı takık değilim ama bi işe basladıgımda mutlaka o an bitmeli bitemiyorsa sıkıntı🤣 mesela temizliğe basladıysam heryeri o gün bitirmem lazım yoksa rahat edemem 🤣 temizlik yaptıktan sonra dus alıp temiz kıyafetler giyerim asla oturamam öyle. Evde çöp tutmam günde 2 kere atarım en az. Evde cok sık pijama değiştiririm max 2 gün giyebilirim o yuzden ev kıyafetim cok fazla😅 çorap ve camasır da aynı sekılde asla gunlerce duramam (zaten olması gerekn bu bana göre)) dısardan eve girdiğimde o kıyafetlerle evde gezemem makyajımı cıkartıp sacımı toplarım. Şimdilik aklıma gelenler bunlar😅
sevaldqn1 aframoms13 pijamaaa kadını olmakkk🤌🏻 allahım bir cok pijamam olsun normal olmasa da olur o denli seviyorum bende
Es07 Bende yıkanmış nevresimde uyumayı çok seviyorum Sık sık yıkarım Bulaşık tezgahta asla olamaz Varsa ölmüşümdür veya çok hastayımdır (koymam) Derli toplu temiz olmayı seviyorum Bakalım bebek olduktan sonra ne olacak 😂
myangelson Es07 bende öyleydim bebek olduktan sonra maalesef tezgahta bir süre duruyor uyuduğunda yapıyorum tabi su sesine yine uyanıyor ama olsundu 😅😅 he umarım seninki sakin olur da rahat rahat yaparsın 😅
cumcumberci sevaldqn1 alışkanlık değilde Siz ne diye adlandirirsiniz bilemiyorum gün içinde giydiğim çorabı başka giyemiyorum o gün giydim tüm gün çorabı dimi baska gün yikansa daha giymem o çorap çöp benim için yıllardır böyle bu yüzden çorapsız geziyorum genelde 😁
sevaldqn1 cumcumberci bu huy bende olsa kocam çorap dükkanı açardı herhalde bana yetişememekten zkxjoxdjlxjeossp bende çorapsız asla duramam gece bile bazen çorapla yatarım ( yatarken giymek için ayırdığım çoraplar ile ) yanlış anlaşılmasın🤣
duygunisa sevaldqn1 aynen bizdede durumlar aynı erkekler çok rahat anlamıyorum eve temizlik yapmasam bişey olmaz kafasında ben hiç sevmiyorum her zaman temiz ve düzenli olmalı kızım 3 yaşında çok şükür onu kendime benzettim biraz oda dağınıklığı sevmiyor oyuncaklarını oynadıktan sonra hemen toplayıp kaldırıyor ☺️
myangelson sevaldqn1 ay evet evet çamaşır asarken bile bir tarafı diğerinden uzun olmaması lazım 😂 bir de karışık asmam bizim kıyafetleri , bir tarafa eşofman pantolon öteki tarafa tişört kazak vs asarım belli sıralaması vardır 😂 görkeminkiler de takımlarıyla asarım 😂😂
Deleted33000 sevaldqn1 kız benimki de dikkat eder ama adam akşama kadar çalışıyor haftasonlari bile evde olmuyor o yüzden hepsi başıma kaldı😂😂😂😂amannn boşver birazda kirli gezelim önce temizdik TE madalya mi taktilar