lotusflowers Ben devlet hastanesine gidiyorum parayla alabileceğim bir marka önermiyolar. Eczaneye gittim eczacı doktorun önermeden bir şey veremem dedi. Bana doktorunuzun önerdiği bir marka söyleyebilir misiniz özellikle gece ve gündüz formu olsun istiyorum çünkü inanılmaz bir uyku problemim var
Gzde_defne lotusflowers gece ve gündüz formu dediğin ne bilmiyorum canm ama ben hep magosit kullandım 12.haftamdan beri 36dayım gece yatmadan önce kullanıyorum
sentinuss lotusflowers Doktorum Magnimore plus önerdi, devletin karşıladıklarının pek etkili olmadığını duymuştum. Doktorum da etkili olanlardan birinin Magnimore olduğunu söylediği için bundan devam ediyorum.
Twobabiess lotusflowers 2 ayrı özel doktoru reçete olan magvitalın yeterli olacağını söylediği için Magvital aldım, neden illa ücretli istiyorsunuz ki?
sarilale123 Magnesie calcine verdi bana doktor hem mide ağrım için hemde takviye olsun dedi ama başlamadım kullanmaya
ecemciik sarilale123 kız ben bunu ishal olmak için kullanıyorum, toz formunda ve inşaat harcı gibi tadı var, kayısı suyu ile karıştırıp içiodum bağırsaklar içeride halay çekiodu, aynı ilaçsa dikkatli kullanmanı öneririm ☺️
lotusflowers Twobabiess asla yeterli gelmiyo çünkü. Birde magnezyumun çok çeşiti var onun içinde hepsi yok benim hem ağrılarım var hem uyku problemim var o yüzden bütün magnezyum çeşitleri içinde olsun istiyorum
ucuncugeliyo lotusflowers ben ava vitamininin octomag i ni kullaniyorum. Diyabetli diyetisyeni biliyosaniz o onerdigi icin almistim. İcinde magnezyumun 5 formu da var ve tamamen dogal oldugu icin icim rahat kullaniyorum . Doktoruma sordum oyle basladim
bebegimle_ben lotusflowers ben kendim aldim canim paramla ilk hamileligimde cunku doktorlarda onermiyor ezanede vermiyor ben yurt disindayim dozuna iyi bakman lazim insallah iyi bir tane bulursun o cok onemli aksamlari yatmadan once alman gerek
erkekannesi1_ lotusflowers ben magnorom kullanıyorum devlet ödüyor günde 1 tok yani gece gündüz farketmeksizin kullandım hep düzenli kullanımda ağrılarında geçiyor ama uyku problemine iyi gelir mi bilmiyorum