_kbra__kbra_ Kızlarr merhabaaa Ya ben bugun detaylı ultrasyon için kadın doğuma gittim yeşil alan açtı mart ayı için sıra almam lazım ben mart ayınımı bekleyecem sora almak için yoksa 182 yi arasam verirmi 15 gğn öncesşne tek veriliyor ya sıra
aslhnkrts9 _kbra__kbra_ devlet hastanesiyse şimdiden bi randevu bakmak lazım yada hastane de ki bu ultrasonu yapacak kimse ona gidip randevu oluşturmak lazım
Ayca517 _kbra__kbra_ canim mhrs kullaniyorsan sabahlari 10 11 arasinda bi kontrol et derim ben zaten yesil alan actiysa orada talep ettigin bolumde cikior bende yesil alan actirdim uc dort gun takip ettm bi arkadasim bu saat araligi bak deyince bir sabah oyle buldum tabi 15 gun sonrasi geri kaldi 4 gun gidecegim nasipse
aslhnkrts9 _kbra__kbra_ rica ederim ben 2 yıl önce ultrason bölümünde radyoloji doktoruna yaptırmıştım kadın doğumdan o şekilde yönlendirdiler gittim direk gün verdilerdi bi ay sonraya
_kbra__kbra_ aslhnkrts9 ya bende kadın doğuma gittim yeşil alan açti bı kağıt verdi 182 arasam veriröermi bilmiyorm ama onlar 15 gğn içinde veriyolar bana martta sıra lazm