zemzem66 Bnde tam 13 de gittim vajinal ölçüm yaparken bi tahminde bulunucam ben erkeğe benzettim dedi yanılma olurmu bilmiyorm
duriskonunannesi begmablaoldu 12. Haftada doktorum gorebiliriz demisti cinsiyeti ama benimki gostermemisti ,pozisyonu uygunsa gorebilirsiniz bence
060436 minikmucizem26 hiç alakası yok devlete söylüyor doktordan doktora fark var bence ben 13+4 öğrendim devlet hastanesinde
cigdem6716 060436 aynen öyle bende devlete gidiyorum 11+2de tahminde bulundu ve yüksek ihtimal kız dedi cuma günü belli olur heralde 13+3olucam
060436 cigdem6716 evet benimde 11 de tahmin eti 13 net öğrendim devleti bu kadar görmeye gerek yok bence bu doktorla alakası var
cigdem6716 060436 kesinlikle iyi bir doktora denk gelmekte şans işte ben ilk gebeliğimde gittiğim doktoru tercih ettim tekrar sağolsun ilgisi alakası çok memnunum
060436 cigdem6716 Ayn öyle doktorla alakası var bende aynı doktoruma gidiyorum hiç değişmedi ilgi alakası
annekiz6141 begmablaoldu 11+6 da ilk gebelıgımde doktorum kız dedı kesın mı dedim evet kesın ve net dedı 😄 sonra tekrar hamıle kalınca o doktora gıttım 14 te kız dedı oturduğum yerdeki doktorum da 17 bucuk haftalıkken erkek dedı bende detaylıyı bekliyorum 😅😅
begmablaoldu annekiz6141 17 buçuk haftalık da da yanılma olmaz ya bence inş hayırlı bir erkek evladın olur
ikincikezannelikmi begmablaoldu 😂😂 ayy şaşkınlıkkk.. sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar ama maddi manevi bir şeye hazırlanıp tersi çıkması tam bir ters köşe 😅😅
momagain Ben hem oğlumu hem de kızımı 12.haftada öğrendim, öğrenilebiliyor. Kızımda biraz tereddüt ettik ama vajinal ultrasonla baktı, her şey çok netti
cerenxertan esraadgzl17 ana sayfada 3 noktadan resim yükle var o uygulamaya yükleyip kopyalayıp buraya yapıştırıp atıyosun canım
esraadgzl17 cerenxertan orda bi çıkıntı var canım orası bu şekilde düz olursa kız yukarı doğru olursa erkek dedi doktorumuz aslında bakarsanda nub teorisi bunun bir diğer adıda burdan anladı kız olduğunu
cerenxertan esraadgzl17 benim ikili taramada doktorum başta kıza benziyor dedi sonra yok ya bu kızz kız dedi ama yinede bir ay sonra tekrar bakalım dedi