arilanki_ begmablaoldu özelde 12+4 de cinsiyeti öğrendim erkek diye. erkek olunca direkt gösteriyor sanırım. devlette ise 16 dan önce görseler de söylemiyorlar diye duydum
begmablaoldu fztanne_ randevu alacağım da 12 haftama girmeyi bekliyorum dvltte mi özelde mi söylediler
papatyakokulugece begmablaoldu erkekti 13 e kadar bekle giderken de portakal ye yada suyunu iç cikolata herkeste ise yaramıyor
begmablaoldu papatyakokulugece 13 e kadar sıkacağım dişimi o zaman 😶🌫️😶🌫️😶🌫️😶🌫️ Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bebişi
fztanne_ begmablaoldu ikili tarama yapmayacak mısınız ya da ense kalınlığı burun kökü bunlar önemli yani onun için 12de gitmenizi öneririm
minikmucizem26 begmablaoldu özele gideceksen bir tahminde bulunurlar net soylemese bile…ama devlet 16 17 den once söylemiyor maleswf…ben devlet takıpliyim 2 hafta snra kontrolüm var 15 olucam ins soylerler
begmablaoldu minikmucizem26 Valalha 11 de bilegören doktor var benim ilk bebeğimde de karnım davul oldu en sonunda özele gidip öğrenmiştim niye böyle yapıyorlarsa
060436 minikmucizem26 hiç alakası yok devlete söylüyor doktordan doktora fark var bence ben 13+4 öğrendim devlet hastanesinde
esraadgzl17 begmablaoldu bn tam 12. Haftamda gittim kız olarak görüyorum dedi ama net değil dedi. 17 de gittim kız olarakta netleşti aslında doktorlar tecrübeliyse tabi görüyolar 12.- 13. Haftalarda ama yine de net tam cinsiyet bu demiyorlar sadece
dnzdmrn begmablaoldu 11 haftalıktı özelde erkek olduğunu söylediler. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama erkek olunca erken belli oluyomuş deniyo. Ben belki yanlıştır diye 13de de gittim değişmedi 😊
begmablaoldu dnzdmrn kesinlikle öyle kız da görmedikleri için emin olamıyorlar ama erkek hemen belli ediyor çıkıntıdan dolayı