samira555 Kızlar sezeryan doğum için Samsun medicana hastanesinden fiyat alan var mı sadece sezeryan için
2bebekbiranne55 samira555 ben Anadolu da sordum bugün 50 bin son ekg tahlil felan yapıldı cuma olucm 2,500 tuttu bu doğumda fiyattan düşülcek dendi yani 47,500 felan doğum paketi alsaymışım çok karlıymıs 71 e tamamlanıyordu o zamanlar
samira555 sns sezeryanda 60 bin diye biliyorum ama farklı farklı fiyatlar mı veriliyor anlayamadım ondan merak ettim açıkçası
samira555 zey55 ben aynı doktora iki farklı fiyat verildiğini duydum ne kadar doğru bilmiyorum tabi bi şey düşündüm acaba bir gece yatış değilde daha fazla mı olduda farklı fiyat oldu yoksa en baştan öyle mi bilemedim
zey55 samira555 fiyat sorarken hangi doktorun takipli hastası olduğumuz soruluyor o yüzden dedim acaba farklı fiyat mı oluyor diye
samira555 2bebekbiranne55 benimde önümüzdeki cumartesi sezeryan günü bende almadım doğum paketi doktor karar verene kadar zaman geçmişti biraz😅 Medicana da 60 bin dediler de bi arkadaş söyledi bana da buna şöyle şuna böyle demişler diye uygun olsa özel sigortadan felan derim de sormadım da heralde ya suit oda mı seçtiler yoksa bigünden fazla mı kaldılar anlamadım farklı farklı fiyat söylemeleride saçma geldi açıkçası
sudeli4 samira555 doğum paketi ve sadece doğum ücreti olarak söylenince farklılık oluyor cnm. Ben Ocak ayı öncesi doğum paketi sordum 110 bin dediler sezeryan doğuma 50 dediler . Şimdi doğum paketi 125 140 civarıymış doktora Göre değişiyor. Paket olmadan kaç bilmiyorm ama . Medicanada ilk doğumumu yapmıştım ama ikinci doğumu fakülteye karar verdim
2bebekbiranne55 samira555 suit odaya da 6 bin dediler ekstra galiba normal geldi bana eşim de olmuşken bari oda büyük iyi olsun diyor gelen giden olur diyor öyle de kaydı böyle de kaydı diyor 😅 bide daha pahalı bekliyordu o 80 e çıkabilir miyiz diye felan gözden çıkarmıştı yani inan cuma sezeryan bugün fiyat sorduk yeni 😂
samira555 sudeli4 bizde ocaktan sonra sorduk işte sadece sezeryan 60 bin denildi bir telefonda birde kontrole gidince sormuştuk ikisinde de 60 denildi ama kafamı karıştırdı arkadaş öyle diyince 😅
samira555 2bebekbiranne55 suit odada da oda içinde bi oda daha oluyormuş koltuk tv felan sanırım gelenler için olsun daha büyük ocaktan öncesi için bende diyordum sezeryan 70 80 olur heralde bizde aynı gözden çıkmıştık 60 olunca sevindik hatta 😂😂 doktorun kim ☺️
samira555 2bebekbiranne55 şuan 38 haftalığım bundan önce dış gebelik geçirdim ameliyat oldum teşhisi Erkan bey koydu ama ameliyatı orda olmadım 🙂
2bebekbiranne55 samira555 yaa çok geçmiş olsun kötü günler geri de kalmış ne güzel rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah doktor beyden memnunum bakalım cuma günü kavuşuyoruz hayırlısı