gulten_1 Geçen hafta 1900 olan beta bir hafta 4249 olmuş, kese 4+4 haftalık görünüyordu bugün 5 haftalık gibi hesaplandı ve içi boştu haftaya aç susuz gel dedi Dr duruma göre karar veririz dedi ne yapmalıyım 😥
sarilale123 gulten_1 ben öğrendiğimde bebek 5 haftalıktı 6 . Haftada doktora gittiğimde görünmedi kese vardı sadece, Daha çok küçük olabilir
gulten_1 senemyetis son adet e göre 7 haftalık olması gerekirken kese geride 5 haftalık dendi …geçen haftadan beri 3 günlük bir artış olmuş geçen hafta4+4 olarak hesaplamıştı bu hafta 5+4 bile demedi 5 haftalık dedi
_kbra__kbra_ gulten_1 ya bende üç doktora gittim ilk zamanlar biri 4 haftalık biri beş haftalık demşti şuan çok şükür 16 haftalık olduk inşAllah sizinde öyle olur
senemyetis gulten_1 bence ilerleyen zamanda o farkı kapatır çünkü böyle durumlar yaşayan çok benim bebek 1 hafta geriden geliyordu yavaş yavaş kapatarak 12. Haftada yakaladı seninde öyle olur belki
rehberim Bende de aynı sorun oldu 11 hafta olması gerekirken 6 hafta dedi doktor bugün bu durumu yaşayan var mı
gulten_1 rehberim peki betanıza tekrar bakıldımı benm bir süredir bakilmamıştı kese boyutuna göre betamı da düşük gördü, ayrıca içi bomboş şuan sizin birşey görünüyormu
gulten_1 _kbra__kbra_ bende düzeleceğine inanmak istiyorum ama beta düşük sağlıklı ilerlemiyor dedi aslında keseyi görünce beta ya bakılmaz diye biliyrm ama iki seferdi bakıyor devlete sıra bulamadım özele gidiyrm, şuan başka dr fikri almak çok istiyorum ama sıra yok
rehberim Beta istendi kan vereceğim. Açıkçası 11 haftalık değil bebeği sağlıklı görmedim dedikten sonrasını hatırlamıyorum . Başka bir doktora soracağım
gulten_1 rehberim betanız çıkınca yazar msnz sizinde mi değer düşük acaba haftası geri olduğu için, inş dedikleri gibi değildir
_kbra__kbra_ gulten_1 Allahtan umut kesilmez sen yinede stres yapma dualarımz senin eğer hayırlıysa rabbim kucağınıza almayı nasip etsin ama bebek saglıksız olacaksa bişey olacaksada rabbim biliyo hayırlısını nasip etsin üzğlme stres yapma dua et valla duaların etkisi çok büyük Bana da dış gebelik olabilir demişlerdi şoka girmiştim bide ilk diye ama çok şükür o kadar güzel ilerliyoki onun için dua et
gulten_1 rehberim bende iki saat önce öğrendim işte kötü hissediyorum çok, benm geçen hafta belirtim vardı kasık ağrısı belli ağrısı gibi ama bu hafta olmamıştı korka korka gittim bu şekilde öğrendim😔 sizde belirti varmı peki
gulten_1 sarilale123 haftaya ne olacak bakalım bir hafta geçmek te bilmiyor tam gidiyrm bir güzel haber alacağım diye diğer haftaya atıyor sat a göre 7 haftalık olması gerek ama kese 5 haftalık görünüyormuş
sarilale123 gulten_1 geç döllenme olabilir çok normal kötü düşünmeyin, inşallah güzel haberler alırsınız