Aaaa9698 sumalparslan MHRSxen kadın doğumu seçeceksiniz daha sonra onun alt tarafından yan dal yazıyor anetal diye bi bölüm var orayı seçin ordan detaylı için randevu alabilirsiniz be öyle almıştım perinatolojşye sadece riskli olunca bakıyor
sumalparslan Aaaa9698 bende öyle bişey çıkmıyor kadın doğuma bastığım zaman hastaneler görünüyor direk
sumalparslan etkafa malesef İstanbul Anadolu yakasını bile aradım ama riskli değilsin randevu vermiyoruz diyip durdular özelde de fiyatlar uçmuş
sumalparslan etkafa Sakarya’da var ama normal saatlerde yok akşam 6 ya veriyor oda tam net değil riskli değilse almaya bilirmiş karma karışık bir durum oldu nasip değilmiş diyorum artık ben 🤷🏻♀️
endlesslove1 atkaplan yok malesef yeşil alan açması bir anlam ifade ermiyor perinatoloji sekreterliğinden gün alıyorsunuz onlar deftere bakarak gün veriyor tabi dolmadıysa
sumalparslan merveyldz54 maalesef detaylı ultrason haftasını geçtim çok yere baş vurdum ama nasip değilmiş
merveyldz54 sumalparslan ne kadar geçti bilmiyorum ama ben de 18 ya da 19 haftalıkken 1 ay sonrasina verdi sıra 20 haftamda da verse olurdu zaten 24 haftaliga kadar zamanım varmış benim geç döllenmeydi
sumalparslan merveyldz54 pazar günü 23 haftalık oluyorum bir daha şansımı denesem olur belki ama bir hafta için de verirler mi
merveyldz54 @sumalparslan 1 haftada nasıl olur bilmiyorum doktorun radyoloji bölümünde sağlayacağı öncülük ne denli olur meçhul şehir değişikliği için yeterli zaman kalmamış özeller ne kadar yapıyor klinikler yaşadığınız şehirde detaylı USG yi -
meldatass dfnpnr ben de sakarya eğitim araştırma da detaylı ultrasona girdim bana da sağ böbreğinde hafif büyüme var dediler 4 haziranda riskli gebeliğe randevum var sizin randevunuz nası geçti acaba