1melekannesi3858 Son adetim 2 Ocak 4 gün gecikme beta HCG 1309 nasıl sizce kizlar bide ev tasiyoruz korkuyorum ben ağır felan kaldirmiyorum ama oturduğum yerden katliyorum eşyaları paket yapıyorum
samira555 1melekannesi3858 iki günde bir ölçtürüp aynı yerde takip etmen lazım ki sağlıklı bi gebelik olup olmadığı anlaşılsın hayırlı olsun bu arada 🥰
Esma006 1melekannesi3858 gayet güzel iki güne bir kan ver aynı hastanede vermeye özen göster canım sgalikla gelsin ❤️
nurozgur 1melekannesi3858 vallahi bende ev taşıdım o tutunma zamanında doktor elini bile yukarı kaldırmayacaksın çok hassas demişti vallahi ne yalan söylim ben iş yaptım arada koli kaldırdım dikkat ederek. Tutunacak olan bebek tutunuyor ya bence çok strese girmeden hafif hafif hiçbir şey olmaz bence tabi
nadisss_50 1melekannesi3858 maşaAllah çok çok iyi bende 3 gün gecikmeyle 1500dü beta, Allahın izniyle korkma tabiki tedbirini al ağır kaldırma kendini yorma ben hamile olduğumu öğrenmeden 1 gün önce traktörle köyün taşlı yollarında 4 saat yolculuk yaptım sakınan Allah
dalyaluna35 Beta kişiden kişiye degisir canim tek degerle belli olmaz onemli olan kese gozukene kadar 2 gunde ne kadar arttığıdır yakinda keseyi görürsün ağır kaldırma saglikla ilerlesin inşallah
1melekannesi3858 dalyaluna35 amin inslalah cumartesi tekrar verecem zaten dün vermiştim doktor cumartesi ver dedi
1melekannesi3858 Esma006 aynı hastaned verecem canım evet hafta sonuna denk geldiği için doktor cumartesi için kağıt yazdi verdi acilde alınacak kan
1melekannesi3858 nadisss_50 aynen annem de aynısını dedi kızım çok da sakınma Allah sakınsin dedi tutunacak bebek tutunur dedi ama sen tedbirini al dedi