beautiful_ Oruç tutacak olan hamiş anneler sahurda sizi tok tutup zinde durduracak şeyler olarak ne tüketeceksiniz menü yaptınız mı?yaptıysanız önerilere açığız hadi toplanalım Canım Anneler 💞
melegim91 beautiful_ normal klasik kahvaltı tahin pekmez yumurta ceviz avokado her sabah mutlaka bir süt ürünü yoğurt ayran kefir gibi bu tarz düşünüyorum
1234smgl beautiful_ hamile bir kadına şua oruç tutmak farz değil ki neden tutuyorsunuz şuan sizin vücudunuz insan üretiyor beyni kalbi gelişiyor daha sonra kaza edin çocuk var içinizde bebek 👶 ve sizden besleniyor çocuğu aç özellikle sussuz bırakmayın seneye tutun
_Medine beautiful_ banada doktorum tutma dedi son aylarda sin ama çok tutmak istiyorum ama evladımin canı çok önemli 🥲
beautiful_ _Medine ilk gebeliğimde doktorum tutma demişti oda baş dönmem falan çok vardı diyee o zaman yolun başındaydık da ama şuan oruçta 16 haftalık oluyoruz son zamanlarda oruç da tuttum çok şükür bir sıkıntı yaşamadık ki şimdi sahurda var inşaAllah bir sıkıntı olmaz
_Medine beautiful_ benimde ilk gebeliğim düşük tansiyonum da var doktor rahim kasılman olursa erken doğuma neden olur dedi o yüzden sağlık olsun kazasını tutarım inşallah
beautiful_ cadii ben recep ve Şaban aylarında yani son 2 aydır 8 gün tuttum bir sıkıntı çekmedim çok şükür ve sahurda pek birşey de yemedim
buse666_ Normal günlerde bile ağzımın içi bir anda kupkuru oluyor. Sizde olmuyor mu susuzluk? Bu yüzden ben imkansız tutamam