ikizannesieso Cinsiyeti belli olan anneler kese şekliniz nasıldı yuvarlaksa kız ovalse erkek diyorlar sizin ki doğru çıktı mı
Anne13 ikizannesieso yeminle kesemi hiç görmedim ama sanırım yuvarlakti böyle batıl inançları aldırma çin takviminde bile kızdı ilk ekşi aserdim erkek ama
gvnrzz ikizannesieso kese seklim ovaldi kız. Hiç yuvarlak değildi yani. Bana en sacma gelen teori kese sekli. Zaten doktor oynattıkca cihazı sekil değişiyo yani.
ikizannesieso Anne13 2 oğlum var doğal olarak kızım olsun istiyorum sağlıklı sıhhatli şekilde inşallah ama bu gebeliğimde cinsiyeti çok merak ediyorum kesem uzun gibi o yüzden erkek diyenler oluyor
ikizannesieso Melike3506 Evet hurafe ama ister istemez aklım takılıyor baktığım zaman da çoğu kişi doğru çıktığını söylüyor
dalyaluna35 Benim ilk bebegimde kesem fasulyeydi ama cinsiyeti kızdı, arkadaşımın da kesesi fasulyeydi cinsiyeti kız. Bunda henuz doktora gitmedim kese belli olunca şeklini söylerim ☺️
ikizannesieso dalyaluna35 Demekki alakası yok kese şekliyle de .Benim ilk ultrason da yuvarlaktı dün gittim uzun çıktı
dalyaluna35 ikizannesieso cogu hurafe kuzum ben birebir erkek belirtileri yaşadım cinsiyeti kızdı bence her hamilelik kişiye ozel ve farkli etkiliyor hormonlar 🌸 saglikli ilerlesin insallah 🙏
baranumut ikizannesieso hayır tüm belirtileri kızdı ama oğlum oluyor. Kese yuvarlaktır Ramiz solda bebek Kalp atışı 172 idi İlk beta değer 65.055 Sivilcelendim Makas oturdum Çin takvimi kızdı Hep eksi aserdim Akşam mide bulantısı oldu Koku hassasiyeti vardi özelikle pişen tavuk Sürekli canım.meyve istedi portakal Kalcamda kilo aldım Karnım. Yayvan 😁
minikmucizem26 baranumut bu belirtilerin hepsini yaşıyorum hepsini hemde;) herkes kız diyor bakalim erkek olursa cok sasiririm🤣
ikizannesieso Rabiaeser baranumut Sizde hiç biri tutmamış 😀. Ben de bu konuya çok takıldım aslında önemli olan sağlıklı olması ama yine de insan kendinde olmayani istiyor . İnşallah hayırlısıyla kucağımıza alalım evlatlarımızı
unlu0801 ikizannesieso benim kesemi görenler kız diyordu yuvarlaktı full ekşi yiyordum ama oğlum olacak 😂
baranumut minikmucizem26 Allah gönlüne göre versin. Ben bugün yine gittim erkek dedi.bide bende herks kız dedi 😁