hd_d Kizlar ne olmus bu mhrsye otomatik güncelleme acikti saat 10 da randevuya bakmak icin girdim sacma sapan olmuş girişi yapabilen varmı nasil yaptiniz allah askina ya sinirden ağladım randevuya da bakamadim giris yapamadigim icin
Gzde_defne hd_d ayy evet ya.e devletten giremedin mi canm ben sen yazınca denedim e devlet üzerinden giriliyor
hd_d yorgunannis Enabiz ya da e devlet ustunden onay lazm diyor olmuyor ne hale gelmis valla sabah sabah sinirden agladim o dedigin de önceki güncelleme bunu görsen sinirden catlarsin
hd_d yorgunannis Evet malesef canm ya doktoruma acilen randevu bulmam gerekiyor detayli ultrason zamani geliyor benim doktorrada herzmn acilmiyor acildysa da gitti ya
hd_d myangelson E devlet şifremi giriyorum girmiyor daha yeni girebldm şimdi de randevular gecti yarin bakarm artk
hd_d beautiful_ biraktm zaten yarin ola hayrola bi an önce doktoruma randevu bulmammm lazmmmm agggg😔😔
gunes866_ hd_d bunu hangi sivri zeka yapmıs. Ben kendi e devletimden girdim ama benim hesabim acıldı çocuğa alcam cıkıs yaptı alamadım. Çok saçma olmuş